Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Review Sureflap Microchip Connect – De nummer 1 kattenluik met chip

Als kattenliefhebber wil je natuurlijk je huisdieren de vrijheid geven om binnen en buiten te gaan, zonder dat ongewenste dieren in huis komen. Een goede oplossing is dan een kattenluik met chip, zoals de Sureflap Microchip Connect. Ik heb dit product zelf uitgebreid getest en ben zeer positief over de resultaten.

Spoiler: Dit is onze nummer 1 kattenluik in ons lijstje beste kattenluiken met chip van 2024


Installatie en gebruik

De Sureflap Microchip Connect is eenvoudig te installeren en kan in slechts enkele minuten worden gemonteerd. De handleiding is duidelijk geschreven en bevat afbeeldingen die het proces stap voor stap uitleggen. Het luikje werkt op 4 AA-batterijen, die tot wel zes maanden meegaan.

Het gebruik van het luikje is zeer eenvoudig. Het werkt op basis van microchip-identificatie, waardoor alleen je eigen katten toegang hebben tot het luikje. Dit is niet alleen veilig voor je eigen katten, maar ook voor je huis en eventuele andere huisdieren. De Sureflap Microchip Connect ondersteunt 9, 10 en 15 cijferige microchips.


Maximaal 32 katten

Een groot voordeel van de Sureflap Microchip Connect is dat het tot 32 verschillende katten kan ondersteunen. Dit betekent dat je meerdere katten individueel kunt programmeren, zodat elk van hen alleen toegang heeft tot specifieke delen van je huis. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld katten hebt die medicijnen moeten krijgen of een aparte voederplek hebben.


Design en afmetingen

De buitenmaat van de Sureflap Microchip Connect is 210 x 210 mm, en de uitzaagmaat is 171 x 165 mm. Hierdoor past het luikje goed in de meeste deuren. Het is ook geschikt voor katten tot 7 kg. Het design is zeer solide en duurzaam, waardoor het een goede investering is die lang meegaat.


App-functionaliteit

Wat de Sureflap Microchip Connect echt bijzonder maakt, is de app-functionaliteit. Je kunt het luikje verbinden met de Sure Petcare-app, waardoor je in realtime kunt bijhouden wanneer je kat het luikje gebruikt. Dit is vooral handig als je niet thuis bent en toch wilt weten wanneer je kat binnen of buiten gaat. Met de app kun je het luikje ook bedienen vanaf je smartphone, zodat je je kat naar binnen of buiten kunt laten op momenten dat je niet thuis bent. Dit biedt veel extra gemak en flexibiliteit.


Conclusie

Al met al ben ik zeer positief over de Sureflap Microchip Connect. Het is een hoogwaardig kattenluik met chip dat veiligheid, comfort en gemak biedt voor je katten. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en de batterijen gaan lang mee. Met de app-functionaliteit kun je het luikje nog beter controleren en beheren, wat extra gemoedsrust biedt als je niet thuis bent. Als je op zoek bent naar een kattenluik met chip, dan is de Sureflap Microchip Connect zeker een aanrader. Het kan tot 32 katten ondersteunen en is geschikt voor katten tot 7 kg. Het design is duurzaam en solide, waardoor het een goede investering is voor de lange termijn. Het is ook handig dat het luikje op maat gemaakt kan worden voor meerdere katten, zodat elk van hen individueel toegang heeft tot specifieke delen van je huis.

Als je meer wilt weten over kattenluiken met chip, dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op mijn andere blog, beste kattenluik met chip. Daar vind je meer informatie over verschillende soorten kattenluiken met chip en wat de beste opties zijn op de markt.

Al met al kan ik de Sureflap Microchip Connect van harte aanbevelen. Het is een uitstekende keuze als je een veilig en gemakkelijk kattenluik met chip zoekt. De app-functionaliteit, het gebruiksgemak en het solide design maken het een waardevolle investering voor kattenliefhebbers.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen