Gratis verzending vanaf €35,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
0

Retourvoorwaarden

Als u niet tevreden bent met uw aankoop en deze wilt retourneren, vragen wij u de volgende stappen te volgen:

  1. Melding: Informeer ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop over uw beslissing om het product te retourneren. Dit kan per e-mail ( contact@dierboel.nl of via Whatsapp 0649722907.
  2. Conditie: Zorg ervoor dat het product in de originele staat is, ongebruikt en met alle originele verpakkingen en etiketten.
  3. Verzendkosten: De klant is verantwoordelijk voor de retourverzendkosten. Wij raden u aan een verzendmethode met tracking te kiezen, zodat u kunt bewijzen dat de artikelen zijn geretourneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die verloren gaan tijdens de retourzending.
  4. Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde item hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag (exclusief de oorspronkelijke verzendkosten). Houd er rekening mee dat de terugbetaling enkele dagen kan duren, afhankelijk van uw bank of betalingsprovider.
  5. Uitzonderingen: In sommige gevallen, zoals bij producten op maat of bij bederfelijke goederen, kunnen er uitzonderingen op ons retourbeleid zijn. Raadpleeg de specifieke productpagina of neem contact op met onze klantenservice voor details.

Let op: Heb je een Dierboel automatische kattenbak gekocht? Zorg er dan voor dat de kattenbak helemaal schoon terug komt. Anders zullen we 25 euro in rekening brengen voor de schoonmaak.

Retouradres: Stuur het product retour naar het volgende adres:

Heusing 12D,
4817ZB Breda

Vermeld ook je bestelnummer op een papiertje.

We streven ernaar om het retourproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om te helpen!

Winkelwagen