Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Retourvoorwaarden

Als je niet helemaal blij bent met je aankoop en je overweegt het terug te sturen, volg dan deze simpele stappen voor een soepele retour:

Stap 1: Melding

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je je aankoop wilt retourneren. Dit kan via e-mail op contact@dierboel.nl, via de livechat of stuur ons een berichtje op Whatsapp: 0649722907.

Stap 2: Conditie van het Product

Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – als redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden. Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te verkopen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij een retour.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@dierboel.nl. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Stap 3: Verzendkosten

De kosten voor het retourneren zijn voor jou. We adviseren je om te kiezen voor een verzendmethode met tracking, zodat je altijd kunt aantonen dat het product retour is gestuurd. We zijn niet aansprakelijk voor producten die kwijtraken tijdens de retourzending.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn ongeveer €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Stap 4: Terugbetaling

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@dierboel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Voor bepaalde producten, zoals maatwerk of bederfelijke waren, kunnen andere retourvoorwaarden gelden. Check de specifieke productpagina voor meer info of neem contact op met onze klantenservice.

Speciale Opmerking voor Dierboel Automatische Kattenbakken

Heb je een Dierboel automatische kattenbak? Zorg er dan voor dat deze compleet schoon is bij retour. Anders brengen we €25 schoonmaakkosten in rekening.

Retouradres

Stuur je product(en) naar:

Heusing 12D, 4817ZB Breda

Vergeet niet je bestelnummer op een briefje erbij te doen.

We willen het retourneren zo makkelijk mogelijk voor je maken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Winkelwagen