Gratis verzending vanaf €35,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
0

Kruimeldief voor dierenharen

Een kat, hond of andere harige viervoeter in huis is ontzettend gezellig. Je bent nooit alleen, krijgt onvoorwaardelijke liefde en bent verplicht om vaker buiten te komen, wat ook alleen maar voordelen heeft voor zowel je gezondheid als conditie. Kortom: alleen maar voordelen! Maar helaas zijn er wel een paar kleine nadelen. Viervoeters zullen op een bepaald moment in de rui raken en gaan verharen. En als je al helemaal geluk hebt dan doen ze dit precies op jouw lievelingsstoel en over je favoriete zwarte outfit. Helaas is het verharen van een huisdier onvermijdelijk, en om eerlijk te zijn nemen de meeste dierenliefhebbers dit ook voor lief. Wanneer je huisdier extreem aan het verharen is zal je merken dat je meerdere keren per dag de stofzuiger uit de kast moet halen. Vrij onhandig aangezien dit best een groot en zwaar apparaat is. Een kruimeldief kan daarom uitkomst bieden. Je pakt hem makkelijk uit de kast en hij is makkelijk vast te houden. Maar welke kruimeldief is nou het beste voor dierenharen? Om je daarmee te helpen bespreken we vandaag de top 5 beste kruimeldieven voor dierenharen.


1. Black & Decker DVA325JP07-QW

De uiterst krachtige Black & Decker PD1420LP-QW
Black & Decker DVA325JP07-QW

Het is een hele mond vol, maar de Black & Decker DVA325JP07-QW is een snoerloze kruimeldief van zeer hoge kwaliteit. De kruimeldief zuigt namelijk niet alleen zonder moeite stof, kruimels, zand en ander huisvuil op, maar is ook uitermate geschikt voor dierenharen. Met de bijgeleverde geautomatiseerde borstel, speciaal bedoeld voor dierenhaar, krijg je vrij gemakkelijk vasthangende haren van kussens, kleren, stoelen en matten af.

De Black & Decker is daarnaast voorzien van een speciaal Cotton Fresh Filter waardoor het bij het schoonmaken een frisse geur achterblijft. Vanwege zijn lichtgewicht ontwerp pak je hem gemakkelijk op en is hij makkelijker te manoeuvreren dan een regulieren stofzuiger. Ook beschikt de Black & Decker over een doorzichtige opvangbak zonder zak. Zo kun je precies zien wanneer deze vol zit en tijdig het vuil verwijderen. De opvangbak en het filter zijn uitneembaar en daardoor makkelijker te wassen.

Opladen doe je de Black & Decker ook vrij makkelijk middels de meegeleverde wandlader. Met zijn Lithium-ion techniek zal de kruimeldief zichzelf ook niet makkelijk ontladen wanneer je deze een tijdje niet gebruikt. Kortom is de Black & Dacker een extreem sterke kruimeldief, die met zijn speciale geautomatiseerde borstel perfect is voor het opzuigen van dierenharen. Hij heeft zijn plek in de top 5 beste kruimeldieven voor dierenharen dus zeker verdiendt. Door zijn speciale Cotton Fresh filter heb je daarnaast ook nooit meer last van vuile luchtjes na het stofzuigen.


2. Solo Care Kruimeldief voor Dierenharen

De snoerloze Black & Decker PD1420LP-QW
Solo Care Snoerloze stofzuiger

De Solo Care Snoerloze stofzuiger is ideaal voor de kleine hoekjes waar je met een reguliere stofzuiger niet kan komen. Dit vanwege de drie meegeleverde opzetstukken waarmee je niet alleen kruimels, zand en ook dierenharen op kunt zuigen. Ondanks het kleine formaat van de Solo Care heeft deze kruimeldief een stofreservoir van maar liefst 1000 ml en gaat hij bij een volledig opgeladen batterij maar liefst een halfuur mee. Ideaal voor de grotere schoonmaak klussen.

Je kunt het stofreservoir makkelijk uit de Solo Care pakken en schoonmaken. Doordat hij een filter heeft met een hoge dichtheid vangt hij daarnaast ook nog eens de kleinste stofdeeltjes op. Met zijn gewicht van slechts 720 gram is hij makkelijk in gebruik en geschikt voor langdurige schoonmaken. 

Een voordeel aan deze kruimeldief is dat hij naast dierenharen, stof en zand ook vloeistoffen op kan zuigen. Denk daarbij aan water, frisdranken, natte eetresten en bijvoorbeeld ook urine van uw huisdier. Een echte alleskunner dus. Waarom hij verder nog een plek heeft gekregen in de top 5 beste kruimeldieven voor dierenharen is zijn geluid. Deze kruimeldief in tegenstelling tot andere merken fluisterstil, waardoor je hem makkelijk in het bijzijn van uw huisdier kunt gebruiken.


3. Black & Decker PD1420LP-QW

De krachtige en efficiënte Black & Decker PD1420LP-QW
Black & Decker PD1420LP-QW

De Black & Decker PD1420LP-QW heeft een uniek uiterlijk ten opzichte van andere kruimeldieven. Deze Black & Decker heeft namelijk een slang, waarmee je makkelijk ook trappen af doet en boven alles niet meer hoeft te bukken. Ideaal voor huisdier eigenaren op leeftijd of mensen die last hebben van onder andere rugklachten.

Ondanks deze slang is de kruimeldief vrij compact en makkelijk te gebruiken op moeilijk begaanbare plekken. Met een accu van maar liefst 14,4 volt zuigt de Black & Decker zonder enige moeite stof, zand en dierenharen op. Met een van de meegeleverde opzetstukken zuig je zelfs de meest hardnekkige dierenharen op, zelfs van krabpalen waar de haren van uw kat meestal stevig aan blijven plakken. De Black & Decker wordt daarnaast geleverd met een Plug in lader en een staand laadstation.

Kortom, een zeer krachtige kruimeldief die met zijn accu van 14,4 volt geschikt voor zelfs de meest hardnekkige dierenharen. Vanwege zijn unieke snoermond kom je gemakkelijk op zelfs de meest moeilijk te bereiken plekjes, kun je zonder moeite trappen af doen en hoef je vrijwel niet meer te bukken om vuile plekjes te bereiken. Hiermee heeft hij zijn plek in de top 5 beste kruimeldieven voor dierenharen zeker verdiend.


4. Luntifico Kruimeldief voor dierenharen

De kleine en compacte Luntifico Kruimelzuiger
Luntifico Kruimelzuiger

Alhoewel vrijwel alle snoerloze kruimeldieven in de top 5 beste kruimeldieven voor dierenharen compact zijn, is er geen enkel apparaat zo klein en zo compact als de Luntifico Kruimeldief. Sterker nog, hij is ongeveer 50% kleiner dan andere modellen met dezelfde zuigkracht. Zo kun je hem bijvoorbeeld ook makkelijk in het dashboard kast van de auto laten liggen en gebruiken wanneer je bijvoorbeeld met de hond bent gaan wandelen.

Ondanks zijn kleine formaat heeft de Luntifico een accu van 12 volt, en doet hij qua batterij ook niet onder aan grotere modellen. Binnen 2,5 uur is de kruimeldief volledig opgeladen en gaat hij 25 minuten achter elkaar mee. Hierdoor kun je hem zelfs voor langdurige schoonmaak klussen, bijvoorbeeld bij het verwijderen van dierenhaar op de bank, gebruiken. De Luntifico weegt slechts 400 gram en is daarmee een van de lichtste kruimeldieven die momenteel beschikbaar zijn. Tot slot beschikt deze kruimeldief ook nog over een opzet stuk dat speciaal bedoeld is voor het opzuigen van dierenharen.

Kort samengevat is de Luntifico uniek vanwege zijn kleine, compacte formaat en lichte gewicht van slechts 400 gram. Je neemt hem makkelijk mee, en kunt hem zelfs in het dasboard van je auto bewaren. Hierdoor kun je na een wandeling met je huisdier ook de auto ontdoen van zand en dierenharen. Met zijn krachtige accu gaat de Luntifico tot slot ook nog eens lang mee.


5. Philips MiniVac FC6148/01

 De Philips MiniVac FC6148/01 voor dierenharen
Philips MiniVac FC6148/01

De volgende kruimeldief in het de top 5 beste kruimeldieven voor dierenharen is van het merk Philips. De Philips MiniVac is een cyclonische stofzuiger waar geen zak in zit. Hierdoor blijft het vuil ronddraaien en ontstaat er een hogere zuigkracht. Door de aanwezigheid van een 2-fasenfiltersysteem blijft het vuil, wanneer dit in de MiniVac zit, ook echt binnen. Het eerste filter zorgt ervoor dat het meeste vuil binnen blijft, terwijl het tweede filter kleine stofdeeltjes opvangt. Zo blijven zelfs de meest kleine en dunne dierenharen in het filter zitten.

De MiniVac wordt geleverd met een wandlader. Dit efficiënte oplaadsysteem schakelt zichzelf automatisch uit wanneer de batterij vol is. Hierdoor wordt er geen energie verspilt en laad de batterij niet verder op wanneer dit niet meer hoeft. Met de kruimeldief wordt ook een borstel en een spleetmondstuk meegeleverd. Met de borstel kun je gevoelige oppervlakken zoals meubels dierenhaar vrij maken zonder daarbij schade aan te brengen aan het oppervlak. Het spleetmondstuk maak het makkelijker om op anders moeilijk te bereiken plekken te komen. Alle mondstukken zijn gemakkelijk los en vast te klikken.

Al met al heeft de Philips Minivac ontzettend veel te bieden. De kruimeldief beschikt over een 2-fasenfiltersysteem waardoor grofvuil in het apparaat wordt gehouden, en kleine stofdeeltjes waaronder haartjes makkelijk opgevangen worden. Het speciale borstel opzetstuk is zeer effectief op gevoelige ondergronden zoals meubels, en het spleetmondstuk zorgt ervoor dat je zelfs op moeilijk bereikbare plekken dierenharen op kunt zuigen.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen