Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Groot konijnenhok met ren

Je wilt weten wat het allerbeste grote konijnenhok met ren is? Dan ben je hier op de goede pagina uitgekomen. Konijnenhokken zijn te koop in allerlei vormen en maten. En omdat we graag goed voor ons konijn zorgen, kiezen we natuurlijk graag voor een groot konijnenhok en bij voorkeur met een ren. Zo weten we zeker dat het konijn voldoende bewegingsruimte heeft.

Dat laatste is super belangrijk, want het konijn moet genoeg ruimte krijgen om lekker rond te rennen, te springen of zelfs rechtop te kunnen zitten. Een konijn dat niet voldoende bewegingsruimte heeft zal zich namelijk niet prettig voelen en dat kan allerlei problemen opleveren. Zorg dus altijd voor een groot konijnenhok met een ren.

Een ander belangrijk punt bij het uitkiezen van een goed konijnenhok is de manier waarop je het kunt schoonmaken. Het hok moet gemakkelijk schoon te maken zijn en ook droog zijn, want ziektekiemen houden we graag buiten de deur. In een konijnenhok gebruiken we verschillende materialen, zodat het konijn een lekker nestje kan maken. Een goede temperatuur is daarbij belangrijk en daarom moet je zorgen dat er geen tocht in het hok komt en als het te warm is, is het erg fijn wanneer er een plek is waar het beestje even af kan koelen.

Er zijn dus veel punten waar een goed konijnenhok aan moet voldoen. Dat lijkt lastig kiezen, maar we hebben daarom hier de vijf allerbeste grote konijnenhokken met ren voor je op een rijtje gezet.


Beste grote konijnenhok met ren: dit is onze top 5

Een groot konijnenhok met ren kopen is niet ingewikkeld. Zelfs niet wanneer je dat online wilt doen. We hebben goed onderzocht wat volgens ons de beste modellen zijn. Hieronder vind je een overzicht van onze top 5 en we hebben de unieke punten van ieder konijnenhok goed benadrukt, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Dit zijn de 5 beste grote konijnenhokken met ren van 2024:


1. Ferplast Grand Lodge 140 Plus – Konijnenhok

Op zoek naar een konijnenhok met 2 verdiepingen? Gevonden! Met dit grote konijnenhok heeft jouw konijn extra veel bewegingsruimte. Fijn, want konijnen bruisen altijd van de energie. De Grand Lodge is groot, ruim en zeer comfortabel. Dit konijnenhok is gemaakt van kunststof en een handige deur aan de zijkant, zodat je gemakkelijk in het konijnenhok kunt komen.

Bovendien kan het dak van dit konijnenhok helemaal open. De onderste verdieping is bedoeld als een ren. Hier kan jouw konijn dus eten en drinken, maar ook spelen. Op de tweede verdieping van dit konijnenhok vind je een ruim nachthok met een houten muurtje en deurtje. Het konijn kan gemakkelijk naar boven of naar beneden met de houten trap. Dit grote konijnenhok met ren wordt geleverd inclusief een voerbak, drinkfles en een hooiruif. Dit konijnenhok met twee verdiepingen is dus direct klaar voor de nieuwe bewoners.

Ben je toe aan een nieuw konijnenhok, dan bekijk dan zeker de Grand Lodge van Ferplast. Een robuust en duurzaam hok dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.


2. Petstar Konijnenhok Sofia

Konijnenhok Sofia is een erg groot konijnenverblijf. Het hok is gemaakt van hout en wordt geleverd in de kleur wit en is door die kleurstelling een echte aanwinst voor in de tuin. Het hok heeft een nachtverblijf met een open gedeelte en een dicht deel dat kan worden geopend met een deurtje. In het nachtverblijf heb je een hooiruif en de mogelijk om een fles op te hangen. Konijnenhok Sofia heeft een trapje waarmee de ren te bereiken is. Dit grote konijnenhok is ruim genoeg voor twee konijnen. De uitschuifbare onderlade maakt het gemakkelijk om het hok schoon te maken.

De Petstar Sofia is een konijnenhok met een moderne uitstraling. Het hok zal dan zeker niet misstaan in een eigentijdse tuin.


3. Konijnenhok Floret urban – Bruin

Dit is geen hok voor je konijn, dit is een complete konijnen villa mét tuin. Model Floret is een konijnenhok en een plantenbak in één. Handig dus wanneer je een kleine tuin hebt, maar wel je planten als een konijnenhok een plaatsje moet geven. Dit grote konijnenhok is gemaakt van hout en is voorzien van de kleuren wit en bruin. De onderverdieping bestaat uit een grote ren en met het trappetje kan je konijn gemakkelijk naar het nachtverblijf. Een uittrekbare lade in combinatie met de twee grote deuren zorgt ervoor dat het hok gemakkelijk schoon te maken is.

Heb je plek voor een groot hok in de tuin en wil je graag het beste van twee werelden: een ruim konijnenhok met ren en ook nog eens plek om wat leuke planten neer te zetten dan is de Floret Urban een mooie optie.


4. Karlie Flamingo Sunshine Jumbo konijnenhok met ren

Dit grote konijnenhok met ren is gemaakt van hout. Het hok wordt verkocht in de kleur bruin en het hok heeft daarmee een klassieke look. Dit konijnenhok kun je daardoor prima een plekje geven in de meeste tuinen. Het hok heeft een opvallend grote ren, wat voor de bewoners natuurlijk erg fijn is. Konijnen zijn zoals bekend erg actief en hebben veel beweging nodig. Een uittrekbare mestlade zorgt ervoor dat je het hok gemakkelijk schoon kunt houden. Een ander pluspunt is dat dit konijnenhok veel tralies heeft, er is daardoor altijd genoeg plek om een drinkfles op te kunnen hangen.

Heeft jouw konijn behoefte aan heel veel bewegingsruimte, dan is dit hok dankzij de grote ren echte de moeite waard.


5. Flamingo konijnenhok Aurora – wit

Een konijn heeft een groot hok nodig en als konijnenliefhebber wil je het beste voor het beestje dus vind je dat prima. Helaas gaat een groot hok altijd ten koste van ruimte in de tuin en kun je minder planten kwijt. Dit is een groot wit konijnenhok met plantenbak. Dat is niet alleen enorm praktisch, het ziet er ook nog eens leuk uit. De witte kleur geeft het hok een frisse en moderne uitstraling. Het konijnenhok is uitgevoerd met twee deurtjes op de bovenverdieping en een gaasdeur bij de ren. Bovendien kan het dak ook opengeklapt worden, handig met schoonmaken en wanneer je het konijn uit het hok wilt pakken. De lade zorgt dat het schoonmaken van dit grote konijnenhok een makkie is.

Ben je op zoek naar een groot konijnenhok en wil je de boel ook graag opfleuren met wat planten, dan is dit model echt iets voor jou.


Conclusie; wat is het beste grote konijnenhok met ren?

In ons lijstje vind je onze selectie van de beste grote konijnenhokken met ren. Welke voor jou de beste is hangt van verschillende dingen af. Je zult natuurlijk je eigen voorkeuren hebben qua kleuren en ontwerp, maar uiteindelijk staat het welzijn van je konijn centraal.

Het is daarom belangrijk om rekening te houden met het aantal toekomstige bewoners en van welk soort ze zijn. Sommige konijnen soorten hebben namelijk een voorkeur voor een extra groot konijnenhok met ren. Een Vlaamse Reus bijvoorbeeld heeft veel meer ruimte nodig dan een of twee Hangoordwergjes. Let daar dus goed op bij het kopen van een nieuw konijnenhok. Let ook op de manieren waarop je het hok schoon kunt maken en of je alle hoeken van het hok goed kunt bereiken. schoonmaken van een konijnenhok is voor de meesten onder ons namelijk geen geliefd klusje, je kunt het dus beter jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken.

De konijnenverblijven die wij hebben genoemd zijn voor bijna iedere situatie geschikt. Het is dus vooral een kwestie van smaak welk groot konijnenhok met ren jij het mooist vindt en die het beste in de tuin zal staan.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen