Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste vogel waterschalen van 2024

Met een waterbak of vogeldrinkschaal in de tuin geef je vogels koel en vers drinkwater in de zomer en niet bevroren water in de winter. Ook is de plek vaak veilig om te drinken, aangezien die waterschalen vaak hangen of op een standaard staan.

De waterschalen zijn perfecte plekken voor de vogels om in te badderen om uit te drinken. We hebben een lijstje voor jou opgesteld met de leukste vogel waterschalen die ik ook nog eens betaalbaar zijn. Als je er nieuwsgierig naar bent lees dan zeker verder.


1. Kinlys waterschaal

Deze waterschool voor vogels van Kinlys Benelux heeft een groene kleur. Hij is 80 cm hoog en weegt 5 kilo. Hierdoor waait hij niet snel om bij de kleinste windstoten. Hij is gemaakt van polyester. De vogels kunnen er lekker in zitten om te badderen en evt ook uit drinken.


2. TA vogelbad aged metal

Dit vogelbad van AT heeft een vrij moderne uitstraling. Toch zit er een groenige gloed door de stenen heen waardoor het lijkt alsof hij al jaren in de tuin staat. Hierdoor past hij ook heel mooi bij al het groen in de tuin. Ook zit er op het randje van het badje een klein vogeltje. De hoogte van dit badje is ongeveer 35 cm. Dit is niet heel hoog, dus let wel op met katten of honden in de buurt. Je kan hem altijd nog op een tafeltje zetten.


3. Esschert vogelbad bamboe

Dit bad is gemaakt uit 100% organische materialen, namelijk 50% geperste bamboevezels, 20% maïszetmeel en 30% hars. Hij is ongeveer 30 centimeter hoog. Ook deze is dus weer niet al te hoog dus let op met honden en katten in de buurt. Het voordeel van deze is wel dat je hem ook kan ophangen, hierdoor komen katten en honden er moeilijker bij. De kleur is crème achtig. De ophangkabel wordt bijgeleverd, hij wordt als hij hangt ongeveer 50 hoog.


4. Esschert vogeldrinkbad

Dit is een vrij klein drinkschaaltje vergeleken met de andere in dit rijtje. Toch ziet hij er leuk uit en vervult hij nog steeds zijn functie. Hij is 20 cm x 12 cm x 16 cm. Hij wordt niet met een standaard geleverd, dus je moet hem zelf ergens (op een veilige plek) neerzetten.


5. Esschert vogelbad gietijzer

Ook dit is weer een hangend model. Hij is gemaakt van gietijzer met een twee leuke vogeltjes op de badrand. De afmetingen zijn 1 cm x 15 cm x 7 cm (L x B x H) De hanglente is ongeveer 30 centimeter. Het is niet zo zeer bedoeld als badder bakje, aangezien hij niet al te diep is (20 mm). Maar je kan er ook zaadjes in doen en hem gebruiken als voederbakje.


Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen