Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste voederautomaat aquarium van 2024

Heb je een mooi aquarium vol prachtige vissen, maar heb je simpel weg geen tijd om ze te voeden of ga je op vakantie? Dan kun je natuurlijk beginnen door de buren te vragen of iemand van je familie om dit klusje voor je te doen. Maar wat je ook kunt doen is een voederautomaat aanschaffen. Een voederautomaat voedt automatisch jouw vissen. Je kunt zelf instellen hoe vaak per dag, op welke tijdstippen en in welke hoeveelheid en de automaat zal dit voor jou doen! Vaak kun je zelfs meerdere weken wegblijven als dit nodig is, zoveel voedsel past er in de automaat. En ook de batterijen gaan vaak lang genoeg mee. Benieuwd naar de beste voederautomaten voor aquariums van 2024? Lees dan snel verder.


1. Juwel SmartFeed Aquarium

Deze voederautomaat voor je aquarium van Juwel SmartFeed is van topklasse voor korrel- en vlokkenvoer met meerdere functies. Hij is heel simpel en comfortabel. Je vissen hebben maximaal 3 keer per dag voedsel nodig, dus kun je de automaat instellen tot maximaal 3 keer per dag je vissen voeren. En natuurlijk hangt het af van hoeveel en welke vissen hebt, hoeveel voor ze moeten krijgen. Daarom kun je de hoeveelheid voer in 8 standen naar keuze doseren. Volgens verschillende klanten gaan de batterijen langer mee dan bij andere voederautomaten. Ook worden de instellingen onthouden als je de batterijen vervangt, dus dat is ook zeker een pluspuntje.

De automaat is niet zonder onderhoud, maar het onderhoud is wel heel gebruiksvriendelijk. Je kunt hem makkelijk uit elkaar halen om hem zo goed schoon te maken met een kwastje. Zo kun je de oude voerresten en stof verwijderen. Natuurlijk is het ook makkelijk om de vissen met de hand te voeren, dus voor welke momenten is de automaat handig? Dit is het geval wanneer je op vakantie bent, want dan kun je ze natuurlijk helemaal niet voeren. En als je ook geen buren hebt die tijd hebben, is het helemaal ideaal. Ook is het handig als je overdag bijvoorbeeld heel veel aan het werk bent. Je kunt zelfs een paar weken weg zin, dankzij de grote voorraad die in de automaat past. Ook is het handig dat je meerdere tijdstippen kunt invoeren en ook zelf de hoeveelheid voer per tijdstip.


2. Resun Voederautomaat Aquarium

De perfecte oplossing voor als je op vakantie gaat, maar toch je vissen wil voeren, is een automatisch visvoeder. Ook is het gewoon een makkelijk om je vissen dagelijks te voeren. Als je dan eens geen tijd hebt om het met de hand te doen, of je vergeet het vaak, hoef je je geen zorgen meer te maken. Vanaf het moment dat je het product hebt is dat verleden tijd. Je kunt kiezen wat voor voer je erin doet: korrels, droogvloer of vlokken. Het maakt niet uit. Je kunt zelf instellen op welke tijdstippen en hoe vaak je vissen gevoerd moeten worden. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat ze te veel voer krijgen, want je hebt helemaal zelf in de hand hoeveel ze krijgen.


3. Sera Voederautomaat Aquarium

In deze ronde voedertrommel is ongeveer 80 ml plaats voor visvoeder. Je kunt zelf instellen hoeveel voeder je wil dat hij in het aquarium plaats. Dan laat hij deze ingestelde hoeveelheid langzaam en gelijkmatig in het aquarium glijden. Daarom is er dus geen sprake van klonteren als gevolg van spatwater. Het deksel is gemakkelijk afneembaar en beschermt tegen spatwater. Zo wordt de bediening optimaal afgedekt en heeft hij een speciale beluchtingsaansluiting. En de luchtpomp in het aquarium houdt het voedsel duurzaam droog. Je kunt er zelfs voor kiezen om je vissen tot wel 6(!) keer per dag automatisch te laten voeren.


4. TZ visvoerautomaat

Deze automatische visvoeder is gemaakt van hee hoogwaardig materiaal, wat ook zeker duurzaam is en hittebestendig. De capaciteit van het visvoeder automaat is 0,1L. Er kan dus genoeg voer in om je vissen meerdere dagen mee te laten voeden. Of je nou reist, of gewoon geen tijd hebt, het visvoeder automaat doet het automatisch voor je. De voedertijd kan tot 4 keer per dag worden ingesteld op het scherm. De installatie is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen de instructies te volgen en je kunt binnen enkele momenten al de vier voedertijden instellen op de machine.

Er zijn twee methodes om de machine te installeren. Op de eerste manier wordt het voeder bevestigd aan de tankwand door de schroef te draaien. Op de tweede manier kun je het voeder aan het aquariumdeksel bevestigen met dubbelzijdige stickers. Zo kun je dus je aquarium met voeder op twee verschillende manieren ontwerpen. Hij werkt op batterijen die heel lang meegaan. Bij aankoop zijn ze inbegrepen. Maar let op: wanneer je ze moet vervangen mag je geen oplaadbare batterijen of koolstofbatterijen gebruiken.


5. Ferplast Voederautomaat Aquarium

Deze automatische visvoer automaat is geschikt voor alle vis voersoorten. Hij is eenvoudig schoon te maken en heeft een capaciteit van wel 100 ml. Er kunnen vlokken in, maar ook korrels. Het ligt eraan wat jij je vissen normaal gesproken voert. De schroef in de automaat zorgt voor een constante dosering. De automaat is makkelijk te programmeren en kan tot 3 keer voer toedienen per dag. Bij een lage batterij spanning word je gewaarschuwd door een led lampje. In principe kun je hem installeren aan alle aquariums, maar voor perfecte installatie kun je hem het beste op een Star, Dubai, Cayman of Capri plaatsen. En dan wat het onderhoud betreft: hij is heel eenvoudig te reinigen. Je kunt het voorpaneel verwijderen, waardoor je daar heel makkelijk kunt schoonmaken.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen