Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste vliegenmasker voor paarden van 2024

Natuurlijk is het warme weer heerlijk. En wie wilt er nou niet in de zonneschijn bij de paarden zijn? Helaas zijn de vliegen ook niet te ontwijken in de zomer. Je kunt zoveel anti-insectenspray op jouw paard spuiten en alsnog heeft hij of zij dan last van de vliegen. Voor een paard is het vervelend als deze vliegen bij zijn ogen zitten. Een vliegendeken beschermt misschien wel een heel groot deel van het paard, maar niet zijn ogen.

Een vliegenmasker beschermt het paard tegen zijn irritaties voor vliegen. Ook beschermt het jouw paard tegen muggen, dazen en nog vele andere insecten. Hierdoor hebben ze geen last van de vliegen en dus ook bijna geen irritaties. Ook is een groter gedeelte van de neus beschermd. Ook zijn vliegenmaskers Uv-werend en is het dus fijn voor de paarden die last hebben van de zon.


1. Harry’s Horse – Vliegenmasker B-free

Dit is een heel sterk vliegenmasker. Hij houdt alle vliegen bij het hoofd weg en de dazen, wespen en bijen kunnen er niet doorheen steken. Hij beschermt niet alleen tegen vliegen, maar ook tegen alle andere insecten. Zoals je kunt zien heeft hij een neusbeschermer. Het fijne is dat als er wat minder vliegen zijn, je deze er makkelijk af kunt halen. Ook is het zo dat de oogbescherming het paard tegen de steken van bijen, wespen en dazen beschermt en tegen het kriebelen van de vliegen.

Hij is precies zo gemaakt dat hij voor de beste bescherming van het hoofd zorgt. Het masker lijkt misschien een beetje raar te zitten, maar in de buurt van de oren zit een ring. Door deze ring, komen de dazen, wespen en bijen als ze toch steken, niet met de angel bij het hoofd van het paard. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw paard dit als onprettig gaat ervaren. Dit vliegenmasker is extra large, dus voor de echt grote paarden.


2. Harrys Horse Vliegenmasker

Dit vliegenmasker is van een enorm sterk en fijn materiaal gemaakt. Ook zie je aan de zijkant van het masker een stofje. Dit stofje is van fleece. Fleece is dat materiaal waar die heerlijk zachte dekens die je in de winter gebruikt wanneer je het koud hebt van worden gemaakt. Bij de oren is het heel zacht voor het paard en het stuk bij de oren kriebelt niet. Aan de keel zit een klittenbandsluiting. Deze kun je heel makkelijk open en dicht doen. Het is ook niet zo dat het klittenband gaat schuren, wat bij sommige makers helaas wel het geval is. Je hoeft niet bang te zijn dat wespen, bijen, dazen en alle andere insecten die steken, door het masker heen kunnen steken.

Hij is voor grotere paarden, dus het vliegenmasker is large.


3. Harry’s Horse Vliegenmasker Halster met oren

Voor onze kleinste vriendjes is dit vliegenmasker ook in de allerkleinste maten verkrijgbaar. Om ervoor te zorgen dat deze kleine vriendjes zoals shetlanders, Welsh pony’s, mini pony’s, of zelf falabella’s geen last hebben van de vliegen, wespen, bijen of dazen kun dit vliegenmasker kopen.

Het is een halster en een maskertje in een. Dit is iets wat hem multifunctioneel maakt. Het enige gedeelte van het hoofd van jouw paard of pony dat niet beschermd is, is de onderkant. Je ziet zilverkleurige ringen die mooi bij het zwart van het halster kleuren. Het zijn misschien niet de vrolijkste kleuren, maar ze passen wel prachtig bij het paard. Dan maakt het niet eens uit welke kleur deze heeft. Er zijn drie plaatsen waar je het halster kunt verstellen. Namelijk bij de keel, de hals en bij de kaak.


4. vliegenmasker met oren

Ook dit product is weer van het merk Harry’s Horse. De rede dat je dit merk veel in onze artikels die wat met paarden te maken hebben voorbij zit komen, is, omdat dit merk over het algemeen heel goed is. Ze hebben altijd het beste voor de ruiter en het paard. Ook zijn het mooie producten en zijn ze heel makkelijk te gebruiken. Wanneer je iets van dit merk koopt, weet je zeker dat je goed zit. Bij de keel zit een klittenbandsluiting die heel makkelijk open en dicht gaat.


5. Vliegenmasker zonder oren 

Wil jij jouw paard beschermen tegen insecten? Wil jij ook dat jouw paard geen last meer heeft van die beesten bij zijn gezicht? Koop dan nu dit stevige en mooie vliegenmasker van Harry’s Horse. Hij is van stevig materiaal gemaakt. Ook hoef je niet bang te zijn dat bijen, wespen, dazen en muggen door het masker heen kunnen steken. Ook heeft jouw paard na het kopen van dit masker geen last meer van al die vervelende en kriebelende vliegen. Om het masker zie je van dat heerlijk zachte fleecestof. Hij heeft geen oren en bij de keel zit een klittenbandsluiting.

Hij is voor middelgrote paarden, dus het vliegenmasker is medium.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen