Beste regendekens voor paarden van 2021

Paarden die veel buiten in de wei staan, hebben vooral een regendeken. Zoals de naam al zegt, beschermt een regendeken het paard tegen de regen. Er is een speciaal middel dat deze regendekens waterdicht maakt. De waterdichtheid zorgt ervoor dat de paarden altijd droog blijven. Er zijn natuurlijk regendekens zonder vulling, maar je hebt ook regendekens met een bepaald gram er in. Regendekens zonder gram beschermt het paard alleen maar tegen regen, terwijl regendekens met gram het paard ook tegen de kou beschermt.

Wanneer je paard een dikke wintervacht heeft, hoef je geen regendeken met gram te kopen. Hier kan het paard het te warm van krijgen. Heb je je paard geschoren, of heeft hij een dunne wintervacht, dan is het het beste een regendeken met gram te kopen. Het is heel belangrijk een goede regendeken te hebben. Lees voor de beste regendekens van 2021 ons artikel maar even door.


1. QHP Regendeken 0gr

Dit is eigenlijk gewoon een basis regendeken. Dus eentje zonder vulling en een die waterdicht is. Ook kan de huid hier door ademen en zullen ze het niet te warm of benauwd krijgen. Je kunt hem verkrijgen in de kleuren donkerblauw en zwart. Deze deken heeft een paar ringen aan de hals. Hier kun je een nekstuk aan vastmaken.

De regendeken is van verschillende materialen gemaakt. De buitenkant is gemaakt van een mengelmoes tussen polyester en stof. De binnenkant is van twee verschillende materialen gemaakt. Hij is 65% van polyester en 35% van katoen. De deken is niet gevuld dus er zit ook geen gram in.


2. Regendeken Economic

Wil jij ook voorkomen dat jouw paard droog blijft? Of wil je juist voorkomen dat hij vies wordt in de zandweide? Of wil je juist dat beide dingen niet gebeuren? Koop dan nu deze regendeken. Hij is niet alleen waterdicht, maar beschermt het lijf ook nog eens tegen zand, modder en al het andere soort vuil. Het is een lichtgewicht en in 3 verschillende maten te kopen. Namelijk in maat 185, 195 en 205. De deken heeft een staartflap en alle bevestigingsdelen zijn verstelbaar. Dus mocht jouw paard wat dikker of dunner zijn, hoef je je geen zorgen te maken.


3. Bucas Regendeken Irish Turnout

Deze deken is een winter- en regendeken in een. Hij is 300 grams gevoerd. Dit is fijn voor de koudere winterdag en voor in de regen. Hij houdt je paard ook nog eens schoon, wat je minder poetswerk kost. Je kunt hem makkelijk combineren met een nekstuk.

Voor extra warmte heeft deze winter- en regendeken een overlappend borststuk. Hij heeft magneetsluitingen en sluitingen die je gewoon in elkaar moet klikken. De schouderplooien zorgen voor de beste bewegingsvrijheid en ook zorgen ze er voor dat hij een goede vorm heeft en zich mooi aansluit op het lichaam van jouw paard. Onder de deken zit een stofje, wat schuren voorkomt. De stof van de deken is ademend, wat veel fijner voor jouw paard is. Ook is hij waterdicht, maar dat was wel logisch.


4. DKR Luxe Regendeken

Dit is een sterke, waterdichte regendeken. De voering van de deken is van fleece. Denk hierbij aan van die heerlijk warme fleecedekens. Ook is de deken ademend en dus fijn voor het paard. De sluiting die je aan de voorkant ziet, is verstelbaar. Ook hebben alle sluitingen een snelsluit systeem. Op de plekken waar een deken kan schuren zit een stofje dat er voor zorgt dat het niet schuurt. Aan de onderkant zitten kruissingels. Deze moet je kruisen, zodat ze niet te makkelijk los gaan.


5. DKR Sports Mini Regendeken

Aan het einde hebben we iets voor onze kleine vriendjes. Geef nou eerlijk toe, dit koppie kun je toch niet weerstaan? Je moet er dus gewoon voor zorgen dat jouw kleinste beste vriend de beste verzorging krijgt. Een middel om jouw kleine vriend de beste verzorging te geven, is door een regendeken te kopen. Dit is een sterke en waterdichte regendeken. Hij is dus speciaal voor shetlanders, mini paardjes of de kleinste pony’s. De voering van de deken is van fleece. Denk hierbij, maar aan die heerlijke kleine, warme dekentjes die je in de winter gebruikt wanneer je het koud hebt.

Aan de voorkant van de regendeken zijn drie ringen. Deze zorgen ervoor dat je er een nekstuk aan kunt bevestigen. Aan de gespen van de kruissingles zit een elastiek, rubber rondje. Dit rondje zorgt ervoor dat de singles niet makkelijk los gaan.


Bekijk ook: De beste winterdeken voor paarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *