Beste lichtgevende halsband voor je hond

Als je je hond ‘s nachts buiten of in het water hebt, is er soms een LED-halsband nodig om goed zicht te houden. Deze halsbanden worden gebruikt in plaats van de gewone halsband van uw hond. Een andere populaire optie is om een LED-lampje met een clip aan een gewone halsband te bevestigen.

Vaak worden Lichtgevende halsbanden ook gebruikt, zodat andere mensen in het verkeer je hond goed kunnen zien. Dit kan ongelukken voorkomen.

We hebben tientallen LED-hondenhalsbanden en LED-clips bekeken om je te helpen het beste van het beste te vinden. Een aantal van de criteria die we in gedachten hielden was of de halsband waterdicht was, of hij programmeerbaar was, de verschillende opties die mogelijk waren en wat Bol.com gebruikers te zeggen hadden over de producten.


1. LED Halsband BLAUW Oplaadbaar

Deze lichtgevende hondenhalsband van ABC-LED was om verschillende redenen onze beste keuze. Ten eerste is hij gebruiksvriendelijk en volledig aanpasbaar. Je kunt het licht van een constante gloed veranderen in een langzame of snelle knippering met slechts één klik. De halsband is eenvoudig aan te trekken dankzij een eenvoudige klikhalsband.

De halsband maakt gebruik van een oplaadbare batterij. Je hebt niet te maken met het vervangen van batterijen, je hoeft alleen maar op te laden en je zult lekker kunnen nachtwandelen.

De halsband is een one size halsband. Dit houd in dat je niet hoeft op te letten welke maat je neemt. Hij is verstelbaar van 35 cm tot 43cm.


2. Hilox LED Halsband Oplaadbaar

Onze volgende hondenhalsband is een van de meest duurzame opties die we in dit artikel bespreken. Hij is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal dat ervoor zorgt dat hij lang meegaat in het leven. En dit duurzame materiaal is slechts een van de vele eigenschappen die ik zo leuk vind aan dit product.

Naast de ongelooflijke duurzaamheid is het eerste wat opvalt de helderheid van de LED-verlichting. Het is zelfs zo helder dat het voor een mens vrij moeilijk kan zijn om naar te kijken.

Een ander voordeel aan deze lichtgevende halsband is dat het in samenwerking is gemaakt met een hondenfluisteraar. Deze hondenhalsband word zelfs aanbevolen door de enige echte Anniek Winters! Anniek is ook groot fan van deze halsband.

Deze halsband heeft ook een oplaadbare accu. De levensduur van een volle accu is zo’n 5 uur. Het opladen zelf kost 1 uur en 40 minuten.

En het kan natuurlijk ook tegen een stootje en een regenbui. Deze lichtgevende halsband is ip65 waterproof. Zegt ip65 je nou niks? ip65 houd in dat het volledig beschemt is tegen stof en waterstralen. Je zou er dus een tuinslang op kunnen spuiten zonder dat het stuk gaat.

De halsband is in verschillende maten en kleuren beschikbaar.

3. Doggystrap LED Lichtgevende halsband 

De Doggystrap LED Lichtgevende halsband is onze 3e keuze. Naast de goedkope prijs vinden we deze halsband ook erg mooi, omdat hij one-size-fits-all is. De totale lengte van de halsband is 70 cm. Met een gewone schaar knip je het deel van de halsband af dat je niet nodig hebt als je een kleinere hond hebt.

Deze halsband is ook waterdicht, wat fijn is voor honden die graag zwemmen.

Er zijn drie verschillende instellingen, zodat je je hond in het zicht kunt houden. Gebruik de easy-push knop om over te schakelen van langzaam knipperen of snel knipperen naar een constante gloed. Het product wordt geleverd met een oplaadbare mini USB-lijn. Een aantal Bol.com gebruikers hebben geklaagd over de lage kwaliteit. Houd hier rekening mee.


4. Nite Ize Honden LED Halsband

De Nite Ize Honden Lichtgevende Halsband is onze beste keuze voor waterdichte lcihtgevende halsbanden. Als je geniet van zwemmen of varen met je hond of als je water op je terrein hebt, dan is een waterdichte lichtgevende halsband natuurlijk wat je nodig hebt. Deze halsband biedt zichtbaarheid tot 300 meter.

Naast zijn lichtgevende led, heeft deze hondenhalsband ook een reflectiestrook. Op Bol.com (knop hieronder) zijn er verschillende maten beschikbaar.


5. NITE IZE SpotLit Eco Packaging

Verbeter de bestaande halsband van je hond met deze clip-on LED-lampje. De LED wordt gevoed door een kleine 3-volt lithium batterij. Het geeft tot 20 uur licht in de constante modus of 25 uur in de knipperstand.

Het licht is gemaakt van sterk plastic dat voor een gloed zorgt. Een duurzame roestvrijstalen haakclip kan worden gebruikt om het lampje met gemak aan de halsband van je hond te bevestigen.

Je hond zal zich comfortabel blijven voelen als hij het draagt. De halsband is waterbestendig en verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *