Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste knaagdier transportbox van 2024

Knaagdieren moeten af en toe vervoerd worden, bijvoorbeeld als u naar de dierenarts moet. Het is dan belangrijk dat de transport box veilig en geschikt is voor knaagdieren. In je transport box kan je een dekentje of een handdoek leggen om de bodem wat te verzachten en het comfortabeler te maken. Hierdoor ligt/ loopt/ slaapt je huisdier niet op de kunststof bodem.

Een goede transport box zorgt ervoor dat uw knaagdier op een veilige manier vervoerd kan worden. De meeste konijnen moeten jaarlijks naar de dierenarts. Een reis op zich is voor konijnen bijzonder stressvol. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Kies een vervoersbox die uw knaagdier voldoende ruimte geeft, maar niet te groot is. Een vervoersbox moet voldoende ventilatie hebben en bij voorkeur niet te open zijn. Dat wil zeggen dat de onderbak het beste niet doorzichtig is. Hoe minder de dieren meekrijgen van de reis en de omgeving, hoe rustiger ze blijven. Een handdoek over een transportbox doen kan ook, maar er moet altijd rekening gehouden worden met een goede luchttoevoer en de temperatuur.


1. Ebi Transport box Paw Charcoal

Deze handige transport box voor het vervoeren van knaagdieren van het merk Ebi. Het is een echte aanrader. Je zou hem bijvoorbeeld nodig kunnen hebben als zij een bezoek moeten brengen aan de dierenarts. Of als je een andere ‘reis’ moet maken.

Het transport box heeft een transparant deksel. De box heeft hengsels waarmee u de box gemakkelijk kunt dragen. De afmeting van deze draagbare box zijn 35 cm x 25 cm x 25 cm. Hij heeft een schattige print van dierenvoetjes op de bovenkant en de ‘clips’ aan de zijkant hebben een vergelijkbare print. Hij is in 1 kleur beschikbaar en dat is de zwart/witte die op de foto afgebeeld staat. Het is een perfecte transportbox voor konijntjes.


2. Reisbox voor knaagdieren

Dit is een veilige en eenvoudige transport box voor kleine dieren onderweg. Door de meerdere ventilatie geleufjes krijgen de dieren die in de box zitten een perfecte ventilatie. Hij is onder andere geschikt voor hamsters, gerbils, cavia ‘s, ratten en vogels tot 5 kilo. Hij is gemaakt van een kras- en barstbestendig kunststof. De product lengte is 30,5 cm, de breedte 7,6 cm en de hoogte15,2 cm. Het gewicht van de box is ongeveer 1 kilo.


3. Transportbox voor kleine knaagdieren

Deze transport box heeft een handvat aan de bovenkant. Hij is ideaal voor korte reizen met uw (kleine) huisdier. Er zitten kleine gleuven/gaten in de transparante bovenkant, hierdoor is er een goede luchtcirculatie in de transport box. Er zit een extra vergrendeling op voor de veiligheid van de huisdieren. Hij is niet heel groot dus ideaal voor kleine huisdieren. Om de stress voor je huisdier nog iets te verminderen zou je er een deken of handdoek overheen kunnen leggen. Let wel op dat deze niet alle luchtgaten dicht, anders hebben die namelijk niet veel nut.


4. Transportbox Medium knaagdieren

Deze transport box is gemaakt van kunststof hij is bedoeld voor kleinere dieren. Ook deze bovenkant is transparant, deze kan je gemakkelijk openen. In de groene rand zitten gaatjes voor de ventilatie. De afmetingen van de box zijn 26 cm x 25 cm x 36 cm (L-H-D). Hij is gemakkelijk te openen. Jammer genoeg is hij wel alleen in deze kleur beschikbaar (groen grijs). Maar dat sluit niet uit dat dit ook één van de handigste en leukste transport boxen is.


5. Pet Shuttle Transport box

Deze transport box lijkt heel erg op de box op plek 4. Hij is van het merk Flamingo en de afmetingen zijn 35 x 25 x 22 cm. Hij is dus ietsjes kleiner dan de box op plek 4. Verder zitten er op dezelfde plek/manier lucht gaatjes voor je knaagdier. Het handvat wat aan de bovenkant zit is stevig, hierdoor is hij gemakkelijk te dragen. Hij is beschikbaar in het rood, blauw en groen. Allemaal hebben ze een beetje een metallic achtige uitstraling met een gebroken witte rand.


Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen