Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste kattenvoer van 2024

Katten zijn speelse beestjes waarmee je veel plezier kan beleven. Je hebt binnenkatten en buitenkatten. Binnenkatten zijn wat luier en buitenkatten gebruiken wat meer energie. Je moet bij het kiezen van het juiste voer ook letten op wat voor kat jouw kat is. Katten die meer binnen zijn verbruiken minder energie en hebben dus ook minder voer nodig. Buitenkatten hebben dit andersom. Ook helpt voer met andere dingen, zoals de gezondheid van je katten, hun vacht en hun gebit. Lees verder als je benieuwd bent naar de top 5 beste kattenvoer van 2024.


1. Felix mix Kattenvoer

Katten weten maar al te goed wat ze willen, vooral als het om eten gaat. En als er dan echt iets onweerstaanbaar is voor je kat, dan zijn het wel de Felix recepten. Felix voer is bereid met malse stukjes in een gelei. Ook heb je in een doos veel variatie. Deze bevat 44 porties in 4 verschillende smaken: kip, rund, zalm en tonijn. Maar daar houdt het nog niet op. De maaltijden bevatten Omega 6 vetzuren met de juiste combinatie vitaminen en mineralen. Zo kun je 100% voldoen aan de dagelijkse behoeften van je kat. In de maaltijden zitten geen toegevoegde smaakstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Je kunt met zekerheid zeggen dat je kat enorm gaat genieten van dit voer. Omdat de maaltijden in zakjes zitten, worden je handen ook niet vies. Je kunt het gewoon in zijn bakje gieten. De hoeveelheid van zo’n zakje is precies genoeg in combinatie met zijn brokjes.


2. Royal Canin Sensible

Dit voer is voor katten met een gevoelige spijsvertering, daarom ook de naam ‘sensible’. Katten die last hebben van een gevoelig spijsverteringskanaal hebben vaak last van zachte ontlasting. Deze katten hebben een ander soort voeding nodig dan katten waarvan het spijsverteringskanaal wel zo goed mogelijk werkt. Dit voer draagt bij aan een betere spijsvertering, dankzij de hoog verteerbare eiwitten. Deze eiwitten worden zo goed mogelijk opgenomen door het lichaam. Hierdoor blijft er maar een beperkt gehalte over in de darmen. En daardoor is er minder kans op verteringsproblemen. Aanbevolen wordt om de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Ook is het belangrijk altijd voldoende drinkwater bij het voer te hebben staan.


3. Royal Canin Fhn Indoor 27 Kattenvoer

Binnen katten hebben ander voer nodig dan buiten katten. Dit komt vooral, omdat ze veel minder bewegen dan katten die de hele dag buiten spelen en rennen. Maar ook, omdat ze meer verharen en hun darmen minder snel werken. Dit voer van Royal Canin is helemaal geschikt voor binnen katten.

Om te beginnen voorkomt het dat het gewicht van je kat toeneemt. Omdat binnenkatten gewoon minder bewegen, verbranden ze ook veel minder calorieën. Als je dan je kat het verkeerde eten geeft, of teveel eten, wordt hij al snel te dik. De ingrediënten van Indoor 27 zijn helemaal geschikt en afgestemd op de lagere energiebehoeften van binnenkatten.

Daar naast hebben katten net als mensen altijd de kans om tandsteen of andere mondproblemen te krijgen. Hier is dit voer ook handig voor. In dit voer zit namelijk calciumvervanger. De vervangers zorgen ervoor dat je kat minder tandsteen en andere mondproblemen zal krijgen.

Binnenkatten verharen dus meer dan buitenkatten. Dit komt, omdat de temperatuur binnen in huis constant is. En ze hebben veel tijd over om hun vacht te verzorgen. De meesten doen dit zo’n 3 tot 4 uur per dag. Ze hebben daardoor veel last van haarballen. Indoor 27 zorgt voor een betere spijsvertering en maakt het daarmee makkelijker voor je kat om te gaan met alle ingeslikte haren.

Als laatste helpt Indoor 27 tegen de geur van de ontlasting van je binnenkat. Omdat een binnenkat minder beweegt, is zijn spijsvertering niet zo snel. Maar er is net gezegd dat deze verbeterd wordt als je kat Indoor 27 eet. Daarom zal zijn ontlasting minder gaan ruiken.


4. Whiskas 1+ Adult Kattenvoer

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Maar soms net iets teveel. Daarom moet je haar Whiskas 1+ natvoer geven. Dit voer geeft haar de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te houden en dus niet te dik te worden. De maaltijdzakjes zijn namelijk afgestemd om je kat gezond en gelukkig te houden. De hoeveelheden en ingrediënten die erin zitten zijn perfect gebalanceerd. Het vlees, de vitaminen en de mineralen geven je kat alle voedingsstoffen die hij of zij nodig heeft.

Wat zijn alle voordelen van zo’n zakje? Om te beginnen dragen de Omega 6 vetzuren die erin zitten mee aan een gezonde huid en vacht. Ook bevordert een gebalanceerde mix van mineralen gezonde urinewegen. Het vochtgehalte wordt ondersteund en vitamine E en mineralen zorgen voor een sterk immuunsysteem.

Dit pak zit vol met 40 zakjes van 100 gram. Er zijn 4 soorten zakjes: tonijn, zalm, koolvis en witvis.


5. Purina One Adult

De gezondheid van je kat wordt ondersteund Door het voer van Purina One. Je zal ook snel het verschil al zien, namelijk de tekenen van een gezonde en gelukkige kat. Dit zijn een goede eetlust, hoog niveau van energie en levendigheid, een glanzende vacht, zachte huid en stralende ogen. Doe de 21 dagen test en zie hoe je kat verandert.

De heerlijke smaak van het voer voorziet je kat van de voedingsstoffen die hij of zij nodig heeft en de smaken waarvan hij of zij houdt. Na een week zullen de energie en vitaliteit van je kat versterkt zijn. Na twee weken zou de spijsvertering gezonder moeten zijn. En na drie weken een gezonde huid, glanzende vacht en heldere ogen.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen