Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste kattenkrabpaal van 2024

Voor de kat is het rekken en strekken goed voor de geest van de kat. Ook zorgt het ervoor dat de kat zich soepel kan blijven bewegen. Daardoor kan hij zich een stukje sneller verplaatsen en ook beter reageren op plotselinge gebeurtenissen. Ook zorgt dit ervoor dat de kat hun prooi beter kan vangen. De kat ontspant zichzelf als hij iets heeft om aan te krabben. Natuurlijk wil je niet dat dit jouw bank, kussens of stoelen worden. Hiervoor koop je dus een krabpaal.

Er is nog een belangrijke reden voor het krabben. Door te krabben maken katten hun nagels schoon. Hierdoor worden de nagels weer scherper. Hierdoor kunnen ze weer beter in bomen en palen klimmen. En hoe fijn is het nou voor een kat om heerlijk buiten in een boom te zitten?

Ook is het zo dat katten door te krabben een bepaalde geur achterlaten. Hierdoor markeren ze een territorium. Deze geur wordt via de nagels verspreid. Ze weten daardoor dus dat ze het territorium van een ander inlopen als ze een andere geur ruiken.

Het is dus erg belangrijk dat je je kat gewoon laat doen wat hij of zijn wilt zonder dat al je meubels kapot gaan. Wanneer de kat vaak buiten is hoef je geen krabpaal te kopen. Wanneer de kat vaak binnen is of binnen moet blijven is dit wel nodig.


1. Adori Krabpaal Luna

Deze krabpaal is groot en is perfect voor een of meer katten. Het is algemeen bekend dat katten er van houden de krabpaal te gebruiken. Zonder een krabpaal in je huis is de kans groter dat de katten meubels en kussens gaan gebruiken. Ook kan de krabpaal als slaap en rustplek gebruikt worden.

Dit is een grote krabpaal voor als je maar een kat hebt. Daarom raden we je aan om even verder in de lijst te kijken, als je er maar een hebt. Natuurlijk kun je hem wel altijd kopen. Deze krabpaal heeft meerdere krab, klim, speel en slaapplekken. Kijk maar naar de hangmat, het huisje en het trapje. Omdat er zoveel dingen op zitten, kun je hem dus perfect voor meerdere katten gebruiken. Ook is de krabpaal redelijk hoog. Dit is fijn voor de kat, want die vinden het fijn om hun woonplek in de gaten te houden.


2. Adori Krabpaal Jesse

Ook deze krabpaal is geschikt voor meerdere katten. Zoals we jou bij de nummer een afbevolen hem te kopen als je maar een kat hebt, kun je deze wel kopen als je er maar eentje hebt. Hij heeft een trappetje waar de katten heerlijk op kunnen klimmen. Boven zie je een mandje waar ze ik kunnen liggen. Daar komen ze via het trappetje op. Ook heeft deze een hangmat waar ze in kunnen liggen. Onderaan zie je als het goed is ook nog een paaltje met een kussen er op. Ook hier kunnen de katten heerlijk op liggen. Doordat hij redelijk hoog is, kunnen de katten hun plekje goed in de gaten houden.

De krabpaal is fijn en heeft meerde behoeften die de kat nodig heeft. Door de hoogte kan de kat zijn omgeving goed in de gaten houden. Dit is redelijk belangrijk voor het dier. Ook is de krabpaal belangrijk voor de nagels van jouw geliefde dier. Hier aan zal hij zijn nagels langs schuren waardoor ze weer scherper worden. Het is ook zo dat de kat al zijn stress en spanningen na het gebruiken van de krabpaal kwijtraakt.


3. Ebi Krabpaal Trend Curacao

Het krabben van een krabpaal help een kat ermee om de losse stukjes van zijn nagels weg te halen. Omdat de kat aan de paal krabt houdt hij zijn nagels scherp. Hierdoor kan hij of zij weer beter klimmen. Aan de zijkanten groeien de nagels uit. Door aan de paal te krabben gaan deze uitgegroeide gedeeltes weg. In de natuur gebruiken de katten hier een boom voor. Dus mocht je kat vaak buiten zijn, is het niet nodig om een krabpaal te kopen. Eigenlijk is de enige rede dat je een krabpaal koopt om ervoor te zorgen dat je meubels niet kapot gaan.


4. Tectake Barney Krabpaal

Deze krabpaal is van het merk TecTake. Hij heeft 2 kattenhuisjes. Deze huisjes hebben een pluchen overtrek. Hierin kunnen je katten heerlijk ontspannen. Ook heeft deze krabpaal meerdere verdiepingen. Hierdoor kunnen er twee tot 3 katten in. Hij heeft vier speelmuizen waar de katten zich goed mee kunnen vermaken. Hij is redelijk hoog waardoor de katten goed op de uitkijk kunnen staan.


5. Tectake Krabpaal

Wij weten zeker dat jouw kat dol zou zijn op deze kattenkrabpaal. Hij heeft genoeg mogelijkheden om te spelen voor de katten. Hiermee kunnen ze de nagels aan slijpen of gewoon heerlijk op rusten. De kat kan via de trap de verstopgrot op de eerste verdieping bereiken. Naast de grot zie je een speelkoord hangen. Er is een gat op de eerste verdieping waardoor de kat heel makkelijk naar de hangmat kan komen.

Hij heeft een ligkom die bovenaan zit. Deze is perfect voor de kat om lekker in te liggen. Op de tweede verdieping kan de kat heerlijk liggen en na een lange dag uitrusten. De krabpaal gaat nog verder omhoog. Deze paal heeft een totale hoogt van 141 centimeter. Als je boven aan de paal kijkt, ligt daar nog een mand op. Vanuit deze mand heeft de kat een goed overzicht van de kamer. Dit is iets wat katten fijn vinden.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen