Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste hondensnacks van 2024

Snacks voor je honden kunnen verschillende doelen hebben. De een gebruikt ze gewoon om te geven als tussendoortje. De ander gebruikt ze als beloning tijdens het trainen. Maar daarnaast kunnen ze ook heel goed zijn voor andere dingen. Sticks zijn vaak heel goed voor het gebit van de hond. Dus, terwijl hij iets lekkers eet, wordt zijn gebit ook nog eens gereinigd. En dan heb je nog schapenvet. Schapenvet is goed voor de huid van de hond. Die gaat meer glanzen en de vacht wordt zachter. Om de keuze te maken welk snackje het beste bij jouw hond past, is hieronder de top 5 beste hondensnacks van 2024 opgesteld, Dus lees vooral verder!


1. Pedigree Dentastix Hondensnack

Helaas hebben 4 op de 5 honden die ouder zijn dan 3 jaar gebitsproblemen, maar kunnen ze dat zelf niet aangeven. Daarom is het belangrijk dat jij als baasje ervoor zorgt dat je dagelijks de tanden van je hond verzorgt. En hoe kan dat nou beter dan met deze eetbare stokjes? De grootste oorzaken van gebitsproblemen bij honden zijn opbouw van tandplak en tandsteen rondom de tandvleesrand. Door je hond dit te laten eten kan de opbouw van tandsteen tot 80% verminderd worden. Dit kan door de zacht scheurende werking van de sticks.

Twee stoffen die in de sticks zitten komen in het speeksel van je hond wanneer hij ze eet. Dit kan de opbouw van tandsteen vertragen. Tandplak wordt zo zachter voor een langere tijd waardoor het makkelijk te verwijderen is door het kauwen op de sticks. En naast dat ze lekker zijn en goed voor het gebit van je hond, zijn ze ook nog redelijk gezond, want ze bevatten slechts 82 calorieën, weinig vet en geen suiker. Daarnaast zijn er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

De sticks zijn er in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van je hond. Zo kan elke soort hond de juiste gebitsverzorging krijgen. Daarnaast heb je ook verschillende pakjes met verschillende hoeveelheden sticks. Deze bijvoorbeeld heeft 364 in de verpakking zitten, maar ze zijn er vanaf 18.


2. Biofood Schapenvet

Zoals de sticks zorgden voor een beter gebit, zorgen deze bonbons van schapenvet voor een glanzende vacht, gezonde huid en beschermend laagje in de darmen. Op de bonbon zit knoflook met een bepaald stofje die in het lichaam van je hond vernietigende werking op virussen en bacteriën heeft. Dit is ook heel verstandig om te geven aan je hond wanneer deze darm- of maagproblemen heeft. Het slijmvlies wordt beschermd tegen voedselbestanddelen die niet goed zijn voor de maag van je hond.

Wat maakt schapenvet zo goed? Het beïnvloedt de maag- en darmflora positief. Voedingsstoffen worden beter opgenomen wat een betere vertering betekent. Ook bevat het vitamine A en D die nodig zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag van de huid, noem maar op.

Volgens de reviews helpt het ook tegen vlooien en teken. Dit komt, omdat het de bacteriën vernietigt die aantrekkelijk zijn voor vlooien en teken. Ook wordt gezegd dat het inderdaad werkt voor een glanzende huid en zachtere vacht.


3. Farm Food Trainers Hondensnack

Deze snacks van Farm Food zijn geschikt voor het trainen van je hond. Welke hond wil nou niets doen voor zo’n lekkere beloning? Dit is een lekkere, maar gezonde manier om je hond op te voeden. Ook tijdens hondensport komen ze goed van pas. En tijdens het uitlaten of wandelen om de aandacht van je hond te krijgen en te houden werken ze ook. Ze zijn gemaakt van luchtgedroogd runderhart en daarmee heel gezond. Er zijn geen dingen toegevoegd die er niet horen, zoals kleur- en smaakstoffen. Hoe groot of klein je hond ook is maakt niet uit. Deze brokjes zijn lekker als beloning of tussendoortje voor elke hond.

De kopers gebruiken de snoepjes als beloning tijdens het trainen. Het werkt erg motiverend, want de honden krijgen de snoepjes pas als ze echt hun best doen. Het fijne is ook dat ze zo gezond zijn. Zo stop je je hond niet helemaal vol met ongezonde dingen waar hij zelf ook ongezond van wordt.


4. Churpi melk snack

Churpi is een snack die gemaakt is van Yakmelk uit de Himalaya met een onweerstaanbare smaak voor jouw hond. Het is een soort botje, dus je hond kan er urenlang op kauwen. Daarnaast is het 100% natuurlijk, biologisch, bijna geurloos en vrij van gluten, vlees en granen. Yakmelk is misschien niet iets waar je elke dag van hoort. Het wordt al eeuwenlang op traditionele manier gedroogd voor menselijke consumptie. Speciaal voor honden wordt de melk extra lang gedroogd, zodat je hond er lang op kan kauwen. Door dit unieke bereidingsproces is het vrij van chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en lactose.

Het is een super gezonde snack voor je hond, want het heeft een grote hoeveelheid aan verschillende goede stoffen en vitaminen. Het is verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, zodat honden van alle leeftijden en rassen ervan kunnen genieten.

En als laatste: als je hond is aangekomen bij het laatste stuk van zijn kluifje hoef je dit niet weg te gooien. In plaats daarvan kun je het in de magnetron gooien. Hier wordt het ontpopt tot een heerlijke en veilige snack. Zo kun je elk beetje van het kluifje gebruiken. Deze snacks zijn ook los verkrijgbaar als je hond er dol op gaat zijn.


5. Dentalife Care Hondensnack

Door je hond op deze staafjes te laten kauwen worden zelfs de moeilijk te bereiken tanden van je hond gereinigd. Je hond heeft namelijk specifieke zorgbehoeften waarvan het behouden van een gezond en schoon gebit er een is. Als dit goed zit draagt dit bij aan zijn algehele welzijn. Ze zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Dankzij de staafjes kun je tandplak- en tandsteenvorming voorkomen. Ze helpen dus met het gebit reinigen, maar ze zijn ook daadwerkelijk lekker. Je hond eet ze dus niet alleen omdat het moet, maar ook omdat hij ze waarschijnlijk erg lekker vindt. Een nadeel is dat er maar 5 sticks in de verpakking zitten. Als je dit elke dag wil geven wordt het dus wel een beetje prijzig.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen