Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Mooiste hondenhokken van 2024

Heeft uw hond veel behoefte aan buitenlucht? Overweeg dan de aanschaf van een hondenhok, om uw hond te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Let bij zo’n aanschaf op vorm, grootte, materiaal en isolatie. Maak het hok ook zo comfortabel mogelijk van binnen, met bijvoorbeeld een hondenkussen.


1. Hondenhok, hondenverblijf, puntdak XL

Dit hondenhok heeft een afmeting van 82 x 72 x 85 cm. Hij is geschikt voor diverse rassen. Dit stevige hondenhok biedt uw trouwe viervoeter bescherming om zich terug te treken, om te rusten en lekker te slapen. Ook heeft het product op www.Bol.com een rating van 5 sterren. De puntige vorm van het dak zorgt ervoor dat regenwater er zo vanaf glijdt. Alsnog is er wel sprake van een mogelijk groot nadeel. Dit is namelijk dat het hok niet geschikt is voor grote honden, ondanks het woord XL in de titel.


2. AXI Hondenhok

Dit hondenhuisje ziet er niet alleen supergaaf uit, hij is ook van allerlei gemakken voorzien! Je hond kan lekker droog binnen zitten maar wel de buitenwereld in de gaten houden door de raampjes. En wat dacht je van de geïsoleerde vloer? Zo blijft het altijd warm voor jouw lieve viervoeter. Het hok heeft een afmeting van 95x88x102. Ook heeft dit hok een rating van 5 sterren op www.Bol.com. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten. Daaropvolgend heeft ook dit dak een puntige vorm. Desondanks is het piepschuim een klein maar aanwezig probleem.


3. OneConcept Schloss Wuff L – hondenhok in L-formaat

Dit hokje is extra groot met een afmeting van 120 x 90 x 90. De randen van het huisje zijn beschermd tegen bijten met aluminium profielen voor een lang, mooi uitzicht. Schroeven houden de profielen en de voorruit stevig en stabiel op het hondenhok. De zijwanden, vloer en het dak zijn gemaakt van robuust Cunningham-sparrenhout. De 4,5 cm dikke muren zijn voorzien van een 3,2 cm dikke polystyreen isolatie zodat het hondenhok ook in de koude seizoenen te gebruiken is. Er zijn nog geen recensies achtergelaten op www.Amazon.nl.


4. vidaXL Hondenhok met opklapbaar dak

Dit pracht hok zal een geweldige plek zijn voor je hond om te luieren en te schuilen bij ongunstige weersomstandigheden. Het huis is gemaakt van hoogwaardig, FSC-gecertificeerd, geïmpregneerd grenenhout, waardoor het hok duurzaam, weer- en rotbestendig is. Dankzij het unieke dakontwerp kan het worden geopend voor eenvoudige reiniging en extra ventilatie waardoor de stank wordt verminderd. Daarnaast is het dak bedekt met teerpapier om waterbeschadiging tegen te gaan. Dit huisje heeft nog geen recensies op www.Bol.com.


5. Woodland Slaaphok Balto 1 Cottage

Dit mooie hok heeft een afmeting van 85 x 58 x 58 cm. Hierdoor is dit huisje alleen geschikt voor kleine honden. Maar de Woodland Balto 1 cottage van Duvo+ is een zeer stevig hondenhok in cottage stijl geschikt voor kleine honden. 100% weerbestendig dankzij roofing dakbedekking. De plastic voetjes houden opstijgend vocht tegen, waardoor uw hond altijd warm en droog zit. Een aanwezig nadeel is wel dat het dak een rechthoekige vorm heeft. Hierdoor blijven regenwater en sneeuw op het dak liggen.Volgens de recensies van www.Bol.com heeft het huis een mooi design, is het makkelijk in elkaar te zetten en is het comfortabel voor uw trouwe beestje. Ook krijgt dit hok weer een rating van 5 sterren.


Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen