Gratis verzending vanaf €35,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
0

Beste hondenhalsband van 2024

Een halsband is het gedeelte waar je de hondenriem aan vast kan maken. Zo kun je je hond dus uitlaten. Maar een halsband kun je ook om andere redenen om je hond plaatsen. Eén hiervan is dat je een tracker op de halsband kan plaatsen. Zo weet je altijd waar je hond is. En je kunt ook een naam kaartje erop hangen en je telefoonnummer. Stel dat je hond vermist raakt, dan kan degene die hem vindt snel contact opnemen met jou. Benieuwd naar de beste hondenhalsband van 2024? Lees dan vooral verder.


1. Tractive Halsband Met Gps

Met de Tractive GPS kun je de plaats van je hond altijd en overal volgen. Je kunt hem verbinden met de gratis Gps-app en de live tracking-functie gebruiken om je huisdier te volgen in realtime. Je kunt een veilig gebied voor je hond instellen en als je hond deze verlaat krijg je een melding. Ook kun je de activiteiten van je hond zien. Dus hoeveel je huisdier op een dag beweegt. Zo kun je je hond zo gezond en fit houden mogelijk houden. De halsband is waterdicht, zodat je hond in alle weersomstandigheden kan rennen, zwemmen en spelen. De batterijduur is 2-5 dagen en hij is weer opgeladen binnen 2 uur.

De Gps-track brengt wel een abonnementsbedrag in rekening. Dit bestaat uit slecht 3,75 euro per maand. Het dekt alle mobiele kosten en je kunt onbeperkt gebruik maken van de Gps-track. Tractive heeft een netwerk over alle landen, dus ook in het buitenland kun je je huisdier 24/7 volgen. Je kunt de plaats van je hond bekijken in de app en ook alle plekken waar hij of zij is geweest.


2. TKSTAR Huisdieren GPS Tracker

Deze halsband heeft een ingebouwde tracker. De tracker geeft de positie van je hond weer op een nauwkeurigheid van maximaal 5 meter. Ook bij deze kun je een veilige zone instellen voor je huisdier. Er gaat een alarm af wanneer je hond er buiten komt. Je kun je dus lekker ontspannen en je krijgt wel een melding als je hond ergens heen gaat waar hij niet mag zijn. Daarom hoef je dus niet de hele dag op hem te letten en hem in je ogen te houden. Je kunt op de SOS knop drukken als je in gevaar bent. Ook is hij voorzien van een geschiedenis van 90 dagen. Je kunt dus de route van je hond tot 90 dagen terug bekijken. De batterij is oplaadbaar en kan zo’n 7-10 dagen mee voor je hem weer moet opladen. De afmetingen zijn 53 cm bandlengte en 23-38 cm grootte van de band.


3. Max & Molly Hondenhalsband Vintage S

Je hond loopt er altijd leuk bij met de halsband van Max & Molly. Hij is niet alleen beschikbaar in groen, maar ook in andere leuke kleuren en designs. Bij de halsband krijg je een ID tag. Als je hond vermist is en wordt gevonden, kan hij dankzij zijn unieke QR-code snel terug zijn bij jou. De halsband is heel sterk, maar lekker zacht aan de binnenkant. Als het nat is geweest, omdat het bijvoorbeeld regent of je hond heeft gezwommen, droogt het ook zo weer op. En als je hond heeft besloten ermee in de modder te rollen kan hij gewassen worden op 30 graden. Aan het ringetje kun je een leuk hangertje hangen.


4. Pless- hondenriem

Dit tuigje is perfect voor het wandelen met je hond, want hij schuurt niet op de huid van je huisdier. De druk wordt verspreid over het lichaam, in plaats van alleen om de nek. Dit is dus prettiger voor je huisdier. Je hond stapt zo met de voorpoten in het tuigje en je sluit hem makkelijk door kliksluiting. Ook krijg je er een gratis meegeleverde hondengordel bij. De meeste honden vinden autorijden namelijk niet zo fijn, en het is moeilijk je hond op de juiste plek in de auto te zetten. Net als een normale gordel zorgt de hondengordel ervoor dat je hond op zijn plek blijft zitten. Als er dan iets gebeurt, blijft hij op zijn plek zitten. De hond kan rustig op zijn plek blijven zitten en jij kun je ogen op de weg houden. De gordel is verstelbaar tot een max. van 72 cm lang. Het ene uiteinde van de gordel kan aan het harnas van de hond en het andere uiteinde van de riem klik je in de veiligheidssluiting van de autogordel.


5. Beaphar Genlte Leader- Zwart

Deze halsband wordt aangeraden door verschillende dierenartsen en deskundigen over hondengedrag. Met deze halsband stopt het trekken aan de riem. Het is een manier om je hond op een vriendelijke manier te corrigeren, af te richten en onder controle te houden.

Waarom zou je kiezen voor deze halsband? Alle honden trekken uit gewoonte aan een normale halsband. Omdat de riem tegendrukt gaan ze alleen maar meer trekken. Deze riem voorkomt dit in 3 stappen. De druk van de riem bij het trekken wordt nu verplaatst van de nek naar de achterzijde van de nek. Hierdoor ontspant de hond. De lichte druk van de halsband op de neus geeft een reflex dat de hond meteen ontspant. En het is vergelijkbaar met het in de juiste richting sturen van een paard met behulp van een halster. Het lichaam volgt de neus.


Hoe meet de hals van je hond?

Stap 1: Meet de nek omvang van je hond met een meetlint (niet te strak meten).

Stap 2: Zoek de juist maat in de lijst hieronder en maak jouw keuze.

MaatNekomvang
XS1.0 x 22-35 cm
S1.5 x 28-45 cm
M2.0 x 34-55 cm
L2.5x 39-62cm

Als jouw hond tussen twee maten valt, neem dan de grootste maat van de twee.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen