Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste honden drink en voerbak van 2024

Een hond moet drinken en eten. Maar dit doet hij natuurlijk niet zoals een mens van een bord. Hier heeft hij een voerbak nodig. En drinken doet hij niet uit een glas, maar hij heeft een drinkbak nodig. Je kunt dit beide apart aanschaffen, maar hoe handig is het om een 2 in 1 te kopen? Een 2 in 1 is eigenlijk een grote houder waar twee bakken in zitten. Een voerbak en een drinkbak. En door de houder wordt ook nog het meeste water en eten dat ze laten vallen opgevangen. Zo valt het niet op de grond. En ook zit er meestal een antislip laag onder, zodat hij niet schuift over de grond en geen krassen op de grond maakt. Benieuwd naar de beste voer- en drinkbakken? Lees dan verder voor de top 5!


1. 2 in 1 voer en automatische waterbak

Deze bak is voor elke dierenvriend, maar ook voor degene met oog voor stijl. Deze heeft een systeem waardoor het water automatisch aangevuld wordt door het bijgeleverde drinkflesje. Het water wordt telkens op een constant peil gehouden. Zo blijft het water schoon en hoef jij niet om het uur het bakje te verversen.

De combinatie voer en drinkbak heeft een modieus en neutraal design, waardoor hij bij elk interieur past. Ook is hij zo ontworpen dat hij lastig om te stoten is en weinig ruimte inneemt. Ook is hij zo ontworpen dat de mond van je huisdier niet helemaal nat wordt tijdens het drinken. Zo druppelt ook niet alles van zijn natte bek op de grond. De afmetingen van deze bak zijn 22 x 22 x 21 cm.


2. Beeztees Silliconen Dinerset

Het is een geheel waarin twee bakjes zitten. Een drinkbak en een voerbak. De bakjes kun je eruit halen om te voeren en schoon te maken. Schoonmaken kan met de hand, maar de bakjes kunnen ook in de vaatwasser. De rand om de bakjes is de ‘morsrand’. Deze rand vangt het water op dat de honden morsen, zodat het niet op de grond zal vallen. Maar voor de zekerheid kun je er altijd een kleedje of handdoek onder leggen. De rand is van rubber, dus ook meteen antislip. Als je hond een agressieve eter is schuift de bak dus niet alle kanten op. En hij zal geen krassen op de vloer maken. De bakjes zijn niet geschikt voor grote honden. Tenminste, grote honden drinken zo’n bakje twee keer leeg voor ze genoeg water binnen hebben.


3. Voerbak waterbak voor kleine hond

Deze voerbak wordt ook echt voor je hond! Ze maken hem net zo persoonlijk als wenselijk, zodat deze helemaal op je hond afgestemd is. Je kunt bijvoorbeeld zijn naam erop laten drukken. Zelfs twee namen. De bakjes worden geleverd met drie laklagen, zodat ze goed beschermd zijn tegen vocht en vlekken. Je kunt de bakjes uit de houder halen om ze schoon te maken. De diameter van deze bakjes is 13 cm. Om de bakjes zit dus een houder. Als je hond water of voer morst, blijft dit op de houder liggen en dus niet op je grond.


4. Beeztees Carte Hondenvoerbak met Standaard

Dit is een mooie standaard met aan beide kanten een bak voor jouw hond. De ene kun je gebruiken als voerbak en de ander als drinkbak. De standaard kun je verstellen in hoogte. Als je een wat kleinere hond hebt zet je hem lager, en heb je een grotere hond zet je hem hoger. De onderkant van de standaard geeft een unieke uitstraling. En de onderkant bevat dopjes, die dienen als antislip. En deze zorgen ervoor dat er geen krassen op de grond ontstaan. De hele standaard + bakjes is mooi om aan te zien en past goed bij je interieur. Stel hem af op wat jij denkt dat je hond fijn vindt en hij kan er lekker uit smikkelen!


5. DBL Hout Dinerset

De houten dinerset van Designed By Lotte bestaat ook weer uit twee bakjes, waaronder een drinkbak en een voerbak. Het is echt een mooie tafel voor in jouw huis. Past goed bij je interieur. Het is namelijk gemaakt van populair mango hout en het metalen frame zorgt voor een stoere uitstraling. Het past echt helemaal in de woontrend van tegenwoordig. De bakjes zijn gemaakt van roest vrij staal. Ze hebben een randje eromheen, die ervoor zorgt dat ze niet rammelen. Je kunt ze zeer eenvoudig schoonmaken met de hand, maar ze kunnen ook in de vaatwasser. Omdat de dinerset op een tafeltje staat, hoeft de hond niet te bukken om te eten en te drinken. Dit zorgt voor een goede houding van de hond.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen