Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste en leukste hondenspeeltjes van 2024

Honden zijn erg goede gezelschapsdieren. Het is leuk om jouw hond om je heen te hebben en met hem of haar te spelen. Maar je hebt natuurlijk niet altijd tijd voor jouw hond. Dan is het handig als jouw dier zich zelf kan vermaken. Daar zijn hondenspeeltjes voor, hiermee kan jouw hond spelen zonder dat hij jou daar voor nodig heeft. Dit is dus erg handig want zo hoef je je niet de hele dag met je hond bezig te houden.

Er zijn veel verschillende soorten hondenspeeltjes, een aantal van deze hondenspeeltjes ga je in dit artikel terugvinden.

Tuinboel.nl heeft ook een lijstje gemaakt met de beste hondenspeelgoed. Lees hier het artikel van Tuinboel


1. Chuckit Ultra Ball

De nummer 1 van dit artikel is een speeltje dat eigenlijk iedereen opnoemt als je aan mensen vraagt of ze hondenspeeltjes kunnen opnoemen. Een bal. Het kan heel standaard zijn, maar ondanks dat is een klein balletje nog steeds erg geliefd onder de honden. Ze kunnen hier uren mee in de weer zijn.

De Chuckit Ultra ball is gemaakt van duurzaam rubber. Dat is redelijk belangrijk voor een bal waar je hond mee speelt. Want honden kunnen nogal hard in een bal bijten en duurzaam rubber krijgen honden moeilijk kapot, hierdoor hoef je niet om de havenklap een nieuw balletje voor je hond hoeft te kopen. Krijgt jouw hond het toch voor elkaar om de bal kapot te maken? Dan heb je nog het 2e balletje, want je krijgt bij de aankoop van dit product 2 balletjes in 1 verpakking geleverd.


2. Kong Puppy Hondenspeeltje

Het volgende hondenspeeltje is een voorwerp waar jouw hond op kan bijten en mee kan spelen. Jouw hond kan met de Kong Puppy spelen en tegelijkertijd is dit nog goed voor de ontwikkeling van zijn gebit ook. Een win-win situatie dus. Nu vraag je je vast af hoe het kan dat dit speeltje goed is voor het gebit van jouw hond. Nou dat komt doordat de Kong Puppy gemaakt is van 100% latex en dit bijvoorbeeld goed voor het tandvlees van jouw hond.

Wil jij dat jouw hond ergens mee kan spelen en dat dit ook nog goed is voor zijn ontwikkeling? Koop dan de Kong Puppy. Hiermee kan jouw hond spelen en is het nog goed voor hem ook!


3. Alcott Mariner Hondenzwembad

De zomer komt er weer aan en wij mensen hebben vaak last van de hitte en zoeken verkoeling in het water. Daarvoor zijn er zwembaden waar wij mensen onze verkoeling in vinden. Maar honden zullen ongetwijfeld ook last hebben van de hitte. Zij kunnen alleen niet wanneer ze willen verkoeling opzoeken. Ze zullen af en toe met jou naar een meer of iets dergelijks gaan waar ze even kunnen afkoelen. Met een hondenzwembad zullen honden de warme dagen beter doorkomen.

Een hondenzwembad is, zoals in de naam valt te lezen, een zwembad speciaal gemaakt voor honden. Dit hondenzwembad heeft de volgende afmetingen: 122 cm doorsnede en een hoogte van 40 cm. De rand kan worden opgezet door het zwembad op te blazen. Hierdoor is het zwembad makkelijk weer op te bergen en is het ook makkelijk om op te zetten. Ideaal dus om hem in de tuin neer te zetten. Hierdoor kan jouw hond ook een stuk vaker verkoeling zoeken.

Als jij een hond hebt en jij hebt zelf last van de zomerse warmte, dan zal jouw hond hier ook last van hebben. Jij kan verkoeling zoeken wanneer je maar wilt. Een zwembad voor jouw hond aanschaffen is hierdoor wel net zo eerlijk. Het Alcott Mariner Hondenzwembad is dan een goede optie.


4. Beeztees Sumo Fit Stick

Een ander spel dat jouw hond heel erg leuk vindt, is achter een stok aan rennen. Jij als baasje gooit de stok weg en je hond sprint er als een gek achteraan. Honden halen de stok op en geven hem terug aan jou, hierdoor krijgen honden het gevoel dat ze het baasje goed aan het helpen zijn. Door dit spelletje verbeter je ook nog eens de band tussen jou en je hond.

Je kunt een normale houten tak gebruiken voor dit spelletje. Maar het nadeel van een houten tak is dat er splinters van af kunnen komen. Hier kan jouw hond achteraf last van krijgen. Het voordeel van de Beeztees Sumo Fit Stick is dat deze is gemaakt van natuurlijk rubber, hier komen geen splinters van af die schadelijk kunnen zijn voor jouw hond.

De stok heeft een afmeting van 50 cm en is beschikbaar in de kleuren groen en oranje. Een ideaal speeltje om de band tussen jou en je hond te versterken en om lekker samen met jouw hond te spelen.


5. Kong Floppy Knots

Jouw hond geeft je gezelschap en jij geeft andersom hem weer gezelschap. Jij bent natuurlijk niet 24/7 bij huis. Wie houdt dan jouw dier gezelschap? Inderdaad, dan is er niemand die hem gezelschap houdt. Een hondenknuffel kan het ideale gezelschap zijn voor een hond wanneer zijn baasje niet thuis is.

Het bedrijf Kong dacht hier blijkbaar hetzelfde over en zij hebben verschillende soorten hondenknuffels te koop. Dit zijn ideale speeltjes voor jouw hond. Ze zijn zacht en stimuleren ook nog eens het jachtinstinct van jouw hond.

Ze zijn in 2 verschillende maten beschikbaar en er zijn 4 verschillende dieren te koop: een konijn, een olifant, een vos en een nijlpaard. Voor iedere hond zit er dus wel wat tussen.


6. Beeztees Flostouw

Tot slot komen we aan bij het laatste product van het artikel: Het Beeztees Flostouw. Een touw is net als de nummer 1 van onze lijst een populair hondenspeeltje. Honden kunnen lekker stoeien met een touw en proberen hem kapot te maken. Dit gaat alleen erg lastig, waardoor jouw hond hier een lange tijd mee bezig is. Terwijl je hond hiermee bezig is wordt tegelijkertijd zijn gebit gereinigd.

Het Beeztees Flowstouw is een stevig en veilig touw voor honden. Bovendien gaat deze erg lang mee. Voor het gebit van de hond is dit touw ideaal, want het gebit wordt op spelende wijs gereinigd.

Ben jij op zoek naar een hondenspeeltje, maar wil je niet te veel hieraan uitgeven? Dan is dit touw een van de goede opties.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen