Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste en leukste aquarium decoratie van 2024

Ben je op zoek naar een manier om je aquarium compleet te maken. Dan is aquarium decoratie een goede oplossing. Het zijn ideale schuilplekken voor je vissen. Plus ze maken je aquarium een stuk leuker en vrolijker. Er zijn veel verschillende soorten aquarium decoraties, van zombies tot stenen tot tekenfiguur beeldjes. Zo vind je altijd wel ééntje die bij jou in je aquarium past. Lees zeker verder, want hieronder laten we je de leukste zien.


1. Spongebob Aquarium Decoratie

Wie wil dit nou niet?! Bikinibroek in je eigen aquarium. Dit is een set van 3 decoratie stukken. Je hebt het ananas huis van Spongebob, het huis van Octo en de Krokante Krab (het restaurant). Het is mogelijk om alle 3 de onderdelen los te kopen. Ze zijn erg gedetailleerd en van erg goede kwaliteit. Het huis van Octo is ongeveer 13 centimeter groot. De andere zijn ietsjes kleiner.


2. Aqua Della Aquarium Scheepswrak Titanic

Zoals je waarschijnlijk wel al ziet is dit de (gezonken) Titanic. Hij is erg gedetailleerd. En door de ‘mossige’ uitstraling past hij goed in het aquarium tussen de andere planten. Hij is gemaakt van 100% polyesterhars. Dat geeft ook geen stoffen af aan het water en heeft ook geen invloed op de waterwaarden. Hij is geschikt voor zoet en zout water. Hij is 39 cm lang, 11 centimeter breed en 17 centimeter diep. Als je de slang aan sluit komen er kleine belletjes uit het schip.


3. Ebi Decor Steen

Dit is natuurlijk een vrij simpel stukje decoratie. Maar voor de vissen is dit een ideale schuilplek. Ook geeft het net wat meer sfeer aan je aquarium. Deze nagemaakte steen is gemaakt van kunsthars. Hij kan in zowel zoet als zout water aquaria. De steen is niet heel groot, hij is namelijk 20 x 12 x 10 cm. Hij weegt ongeveer 200 gram.


4. Aquarium decoratie Korean Cottage

Ook dit beeldje heeft weer een uiterlijk wat goed in een aquarium past. Door de mossige stenen die onderop aan het beeldje zitten zal hij goed overlopen met de bodem van het aquarium. Dit beeldje is 22,5 centimeter lang, 18 centimeter breed en 18,5 centimeter hoog. Net zoals alle andere beeldjes is deze ook niet schadelijk voor het water en de leefomgeving van de vissen.


5. Aqua D’ella Tempel Angkor Wat

Dit is een natuurgetrouw weergegeven decoratie van een deel van het Cambodjaanse tempelcomplex Angkor. Hij is gemaakt van polyesterhars. Ook deze is weer gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. De decoratie is geschikt voor zowel zoet- als zoutwater aquariums, maar ook voor terrariums. De afmetingen zijn 24 x 16,7 x 2 cm.


Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen