Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste drinkfontein voor honden van 2024

Net zoals mensen moeten ook honden genoeg water drinken. Anders is er de kans dat ze uitgedroogd raken, of dat ze andere kwaaltjes krijgen. Je kunt natuurlijk een bak met water neerzetten, maar dat zorgt er niet per se voor dat ze ook uit zichzelf gaan drinken. Wat dit wel doet, is een drinkfontein. Het stromende water van de fontein zorgt ervoor dat honden zich ernaar toegetrokken voelen. Zo krijgen ze sneller de neiging om te drinken.

Een drinkfontein werkt heel simpel. Je hoeft alleen het water en de filters te verschonen en de rest werkt vanzelf. De filters houden het water fris, vers en schoon, zodat je hond altijd goed water tot zijn beschikking heeft. Ben je benieuwd naar de beste drinkfontein voor honden van 2024? Lees dan snel verder.


1. LifeGoods Drinkfontein voor honden

Deze fontein is geschikt voor honden van klein tot (middel)groot formaat. Hij heeft 3 verschillende standen en ruimte voor 2 liter water. En dat water blijft schoon dankzij het koolstoffilter systeem en de pomp. Door de drie standen kan de fontein aangepast worden naar de wensen van jouw hond. Ten eerste de bloemen waterval: deze geeft een stroom zoals een bidet. En dan de waterval en fontein: deze geeft een bubbelend effect aan het water. En dan als laatste fontein die een licht bewegend water geeft. Het ligt er maar net aan wat jouw hond fijner vindt. Ook bevordert de fontein de gezondheid. Je hond heeft niet altijd zin om voldoende te drinken. Maar het stromende water van de fontein prikkelt je hond om toch te gaan drinken. Hierdoor blijven ze gezond.

De drinkfontein heeft een stille pomp die fijn en veilig is voor je huisdier en ook geen irritant geluid voor jou. En ook is hij dus uitgerust met een pomp die het water filtert. Hij zorgt voor circulatie en filtering. Het water blijft circuleren en zo neemt het meer zuurstof op. Alle haren, viezigheid, geurtjes, etc. worden uit het water gehaald. Zo heeft je hond altijd gezond water.


2. Petsafe 360 drinkfontein roestvrijstaal met adapter

Deze drinkbak is ontwikkeld door een dierenarts. Hij biedt je hond vers gefilterd water. Omdat de stralen water er zo leuk uitzien, wordt je hond geprikkeld om water te gaan drinken. Dit is dus goed voor zijn gezondheid, want zo drinkt hij genoeg water. En het filter zorgt ervoor dat je hond altijd schoon water te drinken heeft. Alle viezigheid wordt verwijderd en ook alle vieze geurtjes. Daarbij zorgt de doorstroom van het water voor meer zuurstof in het water. Omdat de fontein een cirkel is kan je hond aan elke kant drinken. Dit is ook fijn als je meerdere honden hebt. Dan kunnen ze tegelijk drinken als ze dit willen. Omdat de bak van staal is, is hij gemakkelijk schoon te houden. En het geluid dat de bak maakt is niet heel veel.


3. LovelyPets drinkfontein voor honden

Deze fontein van LovelyPets kan er goed voor zorgen dat jouw hond meer drinkt. Hij heeft 1 uitneembaar waterfilter die ervoor zorgt dat het water dat jouw hond drinkt schoon blijft. Hij is verder heel stil en heel makkelijk te monteren en onderhouden. Sommige honden drinken uit zichzelf niet genoeg water en kunnen zo uitdrogen. Maar de straaltjes die van de fontein komen stimuleren je hond om toch te gaan drinken.

De waterfilters zijn gemaakt van koolstof. En het filter werkt als een magneet: houtskool wordt geactiveerd waarna het een positieve lading krijgt. Negatief geladen deeltjes hechten zich hierdoor aan het filter. Zo kan het veel schadelijke stoffen uit het water halen, waardoor er schoon en zuiver water overblijft. Ook haren en ander vuil blijven eraan zitten. Maar toch blijft het belangrijk om regelmatig het water en zeker de filters te verschonen. Maak je geen zorgen meet dat je hond te weinig water drinkt!


4. Drinkfontein Al Fresco

De drinkfontein Al Fresco is voor in je tuin, zodat je hond voldoende kan drinken. Ook geeft hij een gevoel van rust en ontspanning in jouw tuin of op jouw veranda. Je huisdieren zullen constant over fris en vers drinkwater beschikken dankzij deze waterbron. En stromend water moedigt ze aan om meer te drinken. Meer drinken helpt de nieren gezond te blijven. En naast dit is het ook nog eens een mooie decoratie voor je buitenverblijf. Wanneer het kouder wordt, kun je de drinkbak binnen zetten. Hij past in elk moderne interieur door zijn strakke lijnen en hedendaagse uiterlijk. De bron is hoog, zodat je hond de juiste houding kan aannemen tijdens het drinken. En dankzij de led-lamp is de bak ook ‘s nachts zichtbaar. De bak is zo groot dat er 10 liter water in kan.


5. Moowi Luxe Drinkfontein Voor Honden

Net als mensen moeten ook dieren genoeg water drinken, want anders drogen ze uit. Als dit niet gebeurt kan het slechte gevolgen hebben voor de gezondheid. Maar hier heb jij veel invloed op. Als je namelijk deze drinkfontein aanschaft zorg je ervoor dat je huisdier voldoende gaat drinken. Hij is uitgerust met 4 verschillende standen die je kan herkennen aan de kleur van het lampje. Met één druk op de knop kun je kiezen welke stand je wil. Kies de stand die het meest geschikt is voor jouw huisdier. En als het water bijna op is gaat er een rood lampje branden.

Er zit een sensor in die ervoor zorgt dat het water gaat stromen als je huisdier binnen 1.5 meter van de fontein komt. Dit trekt zijn aandacht en stimuleert hem om te drinken. En als hij dan weer weggaat, gaat de fontein ook weer uit. Dit is energiebesparend. Zo hoor je dus niet constant het geluid van stromend water. Maar ook wanneer het water wel stroomt, maakt de fontein weinig geluid.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen