Beste anti vlooien en teken spray voor honden

Het gebeurt ons allemaal. Dat je lekker buiten zit, of aan het wandelen bent en dat je dan opeens een teek ziet. Jouw hond kan hetzelfde gebeuren, maar die kan de teek niet uit zichzelf verwijderen. Voor een hond kunnen pijnlijke beestjes heel erg in de weg zitten. Ze kunnen dan niet eens rustig zitten zonder hier last van te hebben. Wil je dit tegenhouden? Dan hebben wij de goede oplossing. Namelijk anti teken en vlooien spray.

Dan zit je nog met een probleem. Je weet namelijk niet welke anti teken en vlooien spray je moet kopen. Wij hebben dit artikel gemaakt, zodat we je kunnen helpen met kiezen. Want het zou toch geweldig zijn als jouw hond zijn leven door komt zonder deze irritaties?


1. Frontline Spray Anti Vlooienmiddel en Tekenmiddel

Honden krijgen meestal in het vroege voorjaar last van teken. Dit is dus een reden dat je deze spray koopt. Het is aan te raden eerst voor de kleinere versie te gaan, omdat je natuurlijk niet weet of hij nou helemaal perfect werkt. De kleinere versie is de Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel – Hond en Kat – 100 ml.

Het grotere voordeel van het kopen bij bol.com, is dat dit veel goedkoper is. Ook zijn de recensies van die product enorm goed. Na het gebruiken van dit middel merken heel veel mensen dat de hond nooit meer teken heeft gehad. Ook merken ze dat ze weinig tot geen vlooien vinden bij de hond. Deze anti teken en vlooien spray werkt meteen. Hij is heel makkelijk te gebruiken.

Dit anti vlooien en teken middel heeft een inhoud van 250 milliliter. Hier kun je dus redelijk lang mee doen. Het product is voor deze kwaliteit ook allen behalve prijzig. Hij werkt goed en je zult geen vlo of teek meet ontdekken na gebruik.


2. Beaphar fiprotec spray hond 

Deze spray helpt tegen meer dingen dan alleen maar vlooien en teken. Namelijk ook nog tegen luizen. Voor vele van jullie is het niet bekend dat ook honden luizen kunnen krijgen. Helaas kan dit dus wel. Ze zullen hier evenveel of zelfs meer last van hebben als mensen. Om te voorkomen dat honden vlooien, luizen en/of teken krijgen, koop je de Beaphar fiprotec spray.

Hij zorgt voor veel dingen. Het kopen van deze anti teken en vlooienspray zorgt ervoor dat jouw hond helemaal geen last meer heeft van deze dieren. Door het gif dat in de huid komt, worden de bijtende luizen gedood. Dit gif is niet schadelijk voor mensen en grotere dieren. Bij katten kun je ongeveer 2 maanden met deze spray doen, bij honden 3.


3. Beaphar dimethicare spray hond

Wij mensen hebben ook last van teken. We weten allemaal hoe vervelend deze kunnen zijn. Honden hebben hier ook last van. Zoals we weten kunnen teken ziektes mee brengen. We willen juist voorkomen dat jouw hond deze krijgt. Dit is de reden dat je deze anti teken en vlooien spray moet kopen. Hierdoor is jouw hond zo goed mogelijk beschermd tegen teken en vlooien.

Ook kan jouw hond veel last hebben van vlooien. Ze hebben dan de hele tijd jeuk en kunnen hierdoor weinig tot niet rusten.


4. Pet Remedy Spray

Deze anti vooien en teken spray beschermt jouw dier tegen teken en vlooien. De reden dat vlooien en teken niet meer bijten, of dat ze er geen ast mee van hebben, is omdat dit middel giftig is. Je hoeft je geen zorgen te maken, want voor dieren groter dan vliegen kan dit gif echt geen kwaad. Je hond wordt dus ook niet ziek. dit is een van de goedkoopste middelen voor zo’n goede kwaliteit.


5. PowerSupps Daily Animal Zeckles Spray voor honden en katten

In de lente heeft jouw geliefde vriend vaak last van vlooien en teken. Teken zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook nog eens gevaarlijk zijn. Het is dus belangrijk om jouw huisdier hier tegen te beschermen. Dit doe je met die anti vlooien en teken middel.

Het alleen zoeken van het dier biedt niet voldoende bescherming. Vaak worden ongedierte pas dagen na de bloedmaaltijd zichtbaar als ze zich volgezogen hebben en hond of kat al met een infectie hebben. Om parasieten dodende maatregelen zijn daarom zeer belangrijk. Het is belangrijk dat je dit middel voorzichtig gebruikt. dus niet teveel op een plek sprayen.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winkelwagen
Scroll naar top