Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Top 5 Beste anti-schrokbak voor puppy’s

Als trotse puppy-eigenaar wil je natuurlijk het beste voor je kleine vriend. Een belangrijk aspect van de zorg voor je pup is het zorgen voor een gezonde eetgewoonte. Puppy’s, net als volwassen honden, kunnen de neiging hebben om te schrokken tijdens het eten. Een anti-schrokbak kan hierbij helpen. In dit artikel bespreken we de beste anti-schrokbakken voor puppy’s, zodat jouw pup op een gezonde manier kan genieten van zijn maaltijden.

Lees ook onze blog over de beste anti-schrokbakken voor honden


Dit zijn de beste anti-schrokbakken voor puppy’s

Er zijn tal van anti-schrokbakken op de markt, maar sommige zijn beter geschikt voor puppy’s dan andere. In dit gedeelte presenteren we onze top 5 anti-schrokbakken voor puppy’s die in Nederland te koop zijn.

Dit zijn de 5 beste anti schrokbakken voor puppy’s van 2024:


1. Eat Slow Live Longer anti schrokbak voor puppy

Deze anti-schrokbak is ontworpen om je pup langzamer te laten eten door de voerbak in verschillende compartimenten te verdelen. Het is gemaakt van hoogwaardig, niet-giftig kunststof en is eenvoudig te reinigen met water en zeep of in de vaatwasser. De Eat Slow Live Longer bak is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, geschikt voor zowel nat- als droogvoer, en is geschikt voor alle rassen en groottes van puppy’s.


2. LickiMat Buddy

De LickiMat Buddy is een platte mat met een gestructureerd oppervlak, bedoeld om je pup zijn voer of traktaties langzaam te laten consumeren. Door het voer of een smeerbare traktatie, zoals pindakaas of zachte hondenvoer, over het oppervlak te verspreiden, moet je pup de traktatie met zijn tong oplikken, wat helpt om langzamer eten en mentale stimulatie te bevorderen. De LickiMat is gemaakt van niet-giftig en voedselveilig materiaal en kan gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser of met de hand.


3. Slow Feeder Bowl van Beeztees

Deze kleurrijke anti-schrokbak is gemaakt van veilig en duurzaam kunststof en heeft een spiraalvormig ontwerp dat zorgt voor een uitdagende eetervaring. De unieke vorm dwingt je pup om zijn voer strategischer te benaderen, wat resulteert in langzamer en bewuster eten. De Slow Feeder Bowl is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je de perfecte bak voor jouw pup kunt vinden. Bovendien is het eenvoudig te reinigen met water en zeep, wat essentieel is voor het behouden van een goede hygiëne.


4. Outward Hound Fun Feeder Slo-Bowl

Deze anti-schrokbak heeft een doolhof-achtig ontwerp dat je pup uitdaagt en stimuleert om langzamer te eten. Het is gemaakt van BPA-, PVC- en ftalaatvrij materiaal, wat betekent dat het veilig is voor je pup om uit te eten. De rubberen basis voorkomt dat de bak wegglijdt tijdens het eten, en het is vaatwasmachinebestendig, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. De Outward Hound Fun Feeder Slo-Bowl is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en patronen, zodat je de beste optie voor jouw pup kunt vinden.5. Northmate Flamingo anti schrokbak voor puppy

Deze unieke anti-schrokbak heeft een grasachtig ontwerp dat je pup uitdaagt om zijn voer tussen de “grassprieten” te vinden. Dit helpt om langzamer eten en mentale stimulatie te bevorderen. Het is gemaakt van stevig en veilig materiaal, en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.


Extra tips en waar je op moet letten bij het kopen van een anti-schrokbak voor puppy’s

Nu je onze top 5 anti-schrokbakken voor puppy’s hebt gezien, geven we je nog enkele extra tips en leggen we uit waar je op moet letten bij het kopen van een anti-schrokbak voor je pup.


Tips voor het gebruik van een anti-schrokbak

  1. Introduceer de anti-schrokbak langzaam aan je puppy om hem de tijd te geven om eraan te wennen.
  2. Zorg ervoor dat je pup altijd toegang heeft tot vers water, vooral als hij langer bezig is met eten.
  3. Moedig je pup aan en beloon hem als hij succesvol uit de anti-schrokbak eet.
  4. Houd toezicht op je pup tijdens het eten om te zorgen dat hij geen problemen ondervindt met de anti-schrokbak.

Waar je op moet letten bij het kopen van een anti-schrokbak voor puppy’s

  1. Materiaal: Kies een anti-schrokbak gemaakt van veilige, niet-giftige en duurzame materialen zoals BPA-vrij plastic, roestvrij staal of keramiek.
  2. Formaat: Zorg ervoor dat je de juiste maat anti-schrokbak voor je pup kiest. Een te kleine bak kan frustrerend zijn, terwijl een te grote bak het doel van langzamer eten kan ondermijnen.
  3. Ontwerp: Kies een ontwerp dat past bij de behoeften van je pup. Sommige puppy’s hebben baat bij een eenvoudig ontwerp met enkele hindernissen, terwijl anderen meer uitdaging nodig hebben.
  4. Gemakkelijk te reinigen: Een anti-schrokbak moet gemakkelijk te reinigen zijn om de hygiëne te waarborgen. Kijk of het vaatwasmachinebestendig is of gemakkelijk met de hand te wassen.

Met deze tips en aanbevelingen ben je goed voorbereid om de perfecte anti-schrokbak voor je puppy te kiezen. Een anti-schrokbak helpt je pup om langzamer en bewuster te eten, waardoor zijn gezondheid en welzijn worden bevorderd.

Was dit artikel behulpzaam?

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen