Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Beste anti-blaf apparaat van 2024

We kennen het allemaal wel: het geluid van blaffende honden. En hoewel het soms nodig is dat ze blaffen, is dit zeker niet altijd zo. Meestal is het alleen maar vervelend. En daar wil je wat aan doen, maar hoe? Dit kan door het gebruik van een anti-blaf apparaat. Elke keer dat je hond blaft, druk je op de knop. De hond zal een geluid horen die jij niet kan horen. En het is geen fijn geluid voor de hond, maar zeker niet schadelijk. Ze zullen dan zo schrikken van het geluid dat ze ophouden met blaffen. Als je dit vaker blijft doen zal hij de link leggen tussen het blaffen en de piep. En als je dan tijdens de training ook nog af en toe een zachte aai of een koekje geeft, zal hij zo omgekocht zijn en stoppen met blaffen. Natuurlijk verschilt het wel per hond hoe ze erop reageren. Deze anti-blaf apparaat kun je ook gebruiken voor andere doelen, zoals agressie, bijten en andere gedragsproblemen bij je hond.


1. Diervriendelijke Ultrasone Anti-blaf Apparaat

Het meest vertrouwde en verkochte anti-blafapparaat van 2024. Dit is een upgrade van zijn oude model (2020). Ideaal als je veel van je hond houdt, maar hij of zij wel veel blaft. Dan is dit dus de perfecte oplossing, want hij is als beste uit de test gekomen en ontworpen in 2024, dus een nieuw model. Hij heeft 3 verschillende functies: anti-blaf, trainings en een zaklamp functie.

Het anti-blaf apparaat zend een ultrasoon geluid uit bij het indrukken van een knopje. Het geluid is zo afgestemd dat honden het wel horen, maar mensen niet. Als de hond het geluid hoort, stopt hij met wat hij aan het doen is. Dit is niet schadelijk voor de hond en diervriendelijk. Hij zal het geluid gewoon opvatten als een waarschuwing. Veiligheid van je huisdier staat namelijk voorop. Ook kan vervelend gedrag van je hond op deze manier afgeleerd worden.

Op het anti-blaf apparaat zit ook een led-lampje dat je kan gebruiken als kleine zaklamp. Dit kan je helpen bij het trainen van je hond. En je hond zal ook hier geen schadelijke ervaring bij hebben. Daarnaast is hij ook handig als je het anti-blaf apparaat in het donker wil gebruiken.

Wij verkopen zelf dit anti-blaf apparaatje op onze website. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon via bol.com te bestellen

Bekijk het product op Bol.com


2. Anti Blaf Apparaat diervriendelijk

Een diervriendelijk manier om je hond te trainen en het irritante blaffen en ongewenste gedrag af te leren? Dan moet je bij Broomer zijn. Het is veilig en stopt agressie en blaffen. Je kunt hem binnenshuis en buitenshuis gebruiken. De frequentie die uit het anti-blaf apparaat komt is niet schadelijk voor huisdieren, maar ook niet voor je eigen oren. Het anti-blaf apparaat kan je hond horen blaffen tot op 7 meter afstand en zal er binnen die afstand ook wat aan doen.

Hoe het werkt: opladen kan via de meegeleverde USB kabel. Als je hond begint te blaffen wordt het anti-blaf apparaat meteen geactiveerd. Dit alleen als het anti-blaf apparaat zich binnen het bereik van het blaffen van de hond bevindt. De microfoon zal het blaffen oppikken en meteen een geluid uitzenden die ervoor zorgt dat je hond stopt met blaffen. Je hond zal even schrikken wanneer hij dit geluid hoort, maar dat is normaal. Zo weet je zeker dat hi het geluid gehoord heeft en dat het werkt.

Hoe te activeren en gebruiken: Het anti-blaf apparaat moet je in de richting van jouw hond plaatsen. En dit binnen een afstand van 7 meter. Om het beste resultaat te krijgen moeten er ook geen grote obstakels tussen jouw hond en het anti-blaf apparaat staan. Met 1 druk op de knop staat het apparaat aan. En houd je dezelfde knop ingedrukt gaat het apparaat weer uit. Vergeet hem vooral niet uit de zetten als hij buiten bereik van je hond is, want dan gaat de batterij langer mee. Je kunt hem bijvoorbeeld ook gebruiken om je hond het springen, aanvallen en bijten af te leren. Maar in deze gevallen moet je het anti-blaf apparaat handmatig gebruiken.


3. Effectieve Hondentrainer – Anti Blaf Middel

Met deze hondentrainer kun jij je hond op een veilige manier trainen. En daarnaast werkt deze goed tegen blaffende honden. Er komt namelijk een geluid uit die wij niet kunnen horen, maar honden wel. Zo kun je zorgen dat je hond beter naar je luistert op momenten dat jij graag hebt dat hij luistert.

De sterkte van het geluid kun je zelf bepalen, door hoog en laag te gebruiken. Laag kun je gebruiken voor trainingsdoeleinden en hoog kun je gebruiken om ongewenste honden weg te jagen. Dit irritant is namelijk zo vervelend voor de hond dat hij snel weg zal zijn. Je kunt het geluid richten, waardoor alleen de hond die de meeste problemen geeft al het geluid krijgt.

Met het apparaat kun je dus blaffen en ander ongewenst gedrag stoppen. Onder ander ongewenst gedrag kun je denken aan niet gehoorzamen en slecht gedrag, zoals aanvallen en bijten. Daarom zitten er verschillende niveaus op het anti-blaf apparaat, met elk een eigen doel. Het ultrasoon geluid is zo’n hoog geluid dat mensen hem niet horen. De hond in tegendeel wel, dus als hij het hoort al hij meteen stoppen met wat hij aan het doen was. Zo vervelend is dat geluid. Hij zal het niet kunnen negeren. Door het apparaat zo te gebruiken wanneer je hond iets doet wat jij niet wil, zal hij het afleren. Zo train je je hond. De ene hond heeft alleen wat meer tijd nodig dan de ander. En hij werkt natuurlijk het beste bij honden met een goed gehoor.


4. Diervriendelijk Ultrasoon Anti Blaf Apparaat

Word jij gek van het geblaf van je hond? Met dit anti-blaf apparaat is het blaffen van je hond verleden tijd. Maar je kun je hond met dit anti-blaf apparaat ook andere training geven. Ditanti-blaf apparaat biedt een veilige en effectieve oplossing voor hondentraining en blafbeheersing. Honden kunnen een groter bereik horen dan mensen, dus zullen het geluid wel horen. Mensen horen dit niet, maar het kan wel de aandacht van honden trekken. Het bereik van het anti-blaf apparaat is 5 meter en het werkt op alle soorten en maten honden. Dus als je de knop ingedrukt houdt, komt er geluid uit dat alleen honden kunnen horen. De led-lamp licht groen op wanneer het geluid werkt. Maar je zal het ook wel zien aan je hond, want die schrikt even. Als je 10 seconden op de knop drukt, gaat het anti-blaf apparaat uit.

Let op: het anti-blaf apparaat werkt niet bij honden die gehoorproblemen hebben. En ook wordt het niet aangeraden om dit product te gebruiken bij honden jonger dan 6 maanden. Dit kan de gehoorontwikkeling negatief beïnvloeden.


5. Anti Blaf Apparaat – Instelbare Ultrasone Niveauregeling

Als je een antiblafband te schokkend vindt voor je hond, kun je het anti blaf apparaat van Barky aanschaffen. Iedereen met een hond of die een hond in de buurt heeft wonen, kent het geblaf namelijk wel. En ook als het je eigen hond is kan het heel vervelend zijn. Het geluid veroorzaakt uiteraard geen gehoorschade. Wanneer de hond blaft, zal het systeem onmiddellijk echografie naar de hond sturen. Hij zal verrast zijn en meteen stoppen met blaffen.

Maar alle honden hebben een andere reactie op het geluid. De volgzame honden zullen snel begrijpen wanneer ze wel en wanneer ze niet kunnen blaffen. Je kunt het beste een tijdje gebruiken en tijdens het gebruik zal het effectief zijn.

Trainingsadvies: voor het beste resultaat moet het anti-blaf apparaat altijd in de buurt van de hond worden gebruikt. Als de hond dan stopt met blaffen kun je hem een zachte aai of een koekje geven om hem te belonen en zijn geheugen te versterken. Als de hond niet reageert, is dat omdat hij niet begrijpt wat het geluid betekent. De training moet daarom ook een paar keer herhaald worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een ultrasone anti blaf apparaat?

Als je op zoek bent naar een manier om je hond te helpen om te leren om te stoppen met blaffen, is een ultrasone anti blaf apparaat wellicht een goede optie. Deze apparaten werken door middel van het afgeven van een ultrasoon geluid wanneer je hond blaft, wat kan helpen om het blaffen te onderdrukken. Als je van plan bent om een ultrasone anti blaf apparaat te kopen, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten om ervoor te zorgen dat je een apparaat kiest dat geschikt is voor je hond en je behoeften. Dit kan omvatten het controleren van de werking van het apparaat, het comfort van het apparaat voor je hond, de veiligheid van het apparaat, de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat, de afstand waarop het apparaat werkt en het budget dat je beschikbaar hebt. Door rekening te houden met deze punten, kun je ervoor zorgen dat je een ultrasone anti blaf apparaat koopt dat effectief is en geschikt is voor je hond.


1. Werkt het apparaat?

Controleer reviews en onderzoeken om te zien of het apparaat effectief is bij het onderdrukken van blaffen.

Als je op zoek bent naar een anti blaf apparaat, wil je natuurlijk wel dat het ding werkt. Hier zijn een paar manieren om te bepalen of een apparaat effectief is:

 • Kijk naar reviews van andere gebruikers. Dit kan je een goed idee geven van hoe het apparaat voor anderen heeft gewerkt. Let op zowel de positieve als de negatieve reviews.
 • Zoek naar eventuele onderzoeken naar het apparaat. Dit kan bijvoorbeeld een wetenschappelijk onderzoek zijn of een onafhankelijke test.
 • Kijk of het apparaat garanties biedt. Als de fabrikant vertrouwen heeft in het product, is de kans groter dat het apparaat effectief is.

Onthoud wel dat geen enkel anti blaf apparaat voor elke hond werkt. Sommige honden reageren beter op bepaalde stimuli dan andere, dus het kan zijn dat je een paar verschillende apparaten moet uitproberen voordat je het apparaat vindt dat het beste werkt voor jouw hond.


2. Is het veilig voor je hond?

Zoek naar verstelbare apparaten en let op de maat van je hond.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het anti blaf apparaat veilig is voor gebruik op honden. Hier zijn enkele punten waar je op kunt letten:

 • Gebruiksaanwijzingen: Lees de gebruiksaanwijzing van het apparaat zorgvuldig door en volg de instructies op. Sommige apparaten kunnen schadelijk zijn als ze op een verkeerde manier worden gebruikt.
 • Geschiktheid voor honden: Controleer of het apparaat geschikt is voor gebruik op honden. Sommige apparaten zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor gebruik op kleine honden, terwijl andere apparaten geschikt zijn voor gebruik op alle hondenrassen. Zoek naar een apparaat dat geschikt is voor de behoeften van je hond.
 • Materiaal: Kijk naar het materiaal waarvan het apparaat is gemaakt. Zoek naar apparaten met niet-giftig en duurzaam materiaal, zoals neopreen of mesh, om te voorkomen dat je hond het apparaat opeet of zichzelf verwondt.
 • Gezondheid: Controleer of het apparaat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van je hond. Sommige anti blaf apparaten maken gebruik van ultrasone geluiden of elektrische stimuli om blaffen te onderdrukken. Hoewel deze stimuli vaak veilig zijn voor gebruik op honden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het apparaat niet te krachtig is voor je hond. Controleer de instellingen van het apparaat en houd rekening met de gevoeligheid van je hond. Als je hond bijvoorbeeld erg gevoelig is voor geluiden, kan het zijn dat je een apparaat moet kiezen met lagere instellingen of een andere methode om blaffen te onderdrukken.

Tot slot is het ook belangrijk om te onthouden dat het anti blaf apparaat alleen bedoeld is als hulpmiddel en dat het geen vervanging is voor goed hondeneigendom en training. Als je hond blijft blaffen, kan het zijn dat je andere oplossingen moet zoeken, zoals hondentraining of professioneel advies van een dierenarts of gedragstherapeut.


3. Is het gemakkelijk te gebruiken?

Zoek naar apparaten met een eenvoudige bediening en duidelijke instructies.

Zoek naar apparaten met een eenvoudige bediening en duidelijke instructies, zodat je niet het gevoel hebt dat je een PhD in technologie nodig hebt om het apparaat te gebruiken.

Een apparaat met een eenvoudig te begrijpen gebruiksaanwijzing is ook handig als je het apparaat wilt gebruiken om iemand anders te laten trainen. Als je bijvoorbeeld een hondenoppas hebt die je hond wilt trainen om te stoppen met blaffen, is het handig als het apparaat gemakkelijk te begrijpen is zodat ze het kunnen gebruiken zonder dat jij erbij bent.

Het is ook een goed idee om te zoeken naar apparaten met een gemakkelijk te lezen display of een duidelijk licht dat aangeeft wanneer het apparaat aan of uit is. Dit kan helpen om te voorkomen dat je per ongeluk het apparaat aanzet terwijl je het uit wilt hebben.


4. Hoe ver gaat het ultrasone geluid?

Controleer de afstand waarop het apparaat werkt om te zien of het geschikt is voor de behoeften van je hond en de ruimte waarin het apparaat wordt gebruikt.

De afstand waarop een anti blaf apparaat werkt is belangrijk omdat het bepaalt hoe effectief het apparaat zal zijn bij het onderdrukken van het blaffen van je hond. Als het apparaat alleen werkt op korte afstand, zal het wellicht niet effectief zijn als je hond blaft vanuit een andere kamer of als je hond buiten aan het spelen is.

Daarom is het belangrijk om te zoeken naar een anti blaf apparaat dat werkt op een afstand die geschikt is voor de behoeften van je hond en de ruimte waarin het apparaat wordt gebruikt. Als je bijvoorbeeld een apparaat wilt voor thuisgebruik, zou een apparaat met een bereik van ongeveer 30 meter voldoende moeten zijn. Als je echter een apparaat wilt voor gebruik in een groter gebied, zoals een park of een tuin, zou je wellicht een apparaat met een langere afstand nodig hebben.

Het is ook een goed idee om te zoeken naar apparaten die werken op verschillende afstanden, zodat je het apparaat kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je hond en de omgeving waarin het apparaat wordt gebruikt.


5. Past het binnen je budget?

Er zijn anti blaf apparaten beschikbaar in allerlei prijsklassen, dus het is belangrijk om te zoeken naar een apparaat dat past binnen je budget. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat sommige duurdere apparaten wellicht beter presteren dan goedkopere opties, maar dit is niet altijd het geval. Daarom is het belangrijk om een apparaat te kiezen dat een goede balans biedt tussen prijs en prestaties.

Het kan ook helpen om te zoeken naar verkooppunten die aanbiedingen hebben of om op zoek te gaan naar gebruikte apparaten. Dit kan je helpen om geld te besparen op de aankoop van een anti blaf apparaat.


Werkt een anti blaf apparaat?

Ja, Ultrasone anti blaf apparaten kunnen helpen bij het onderdrukken van het blaffen van honden. Het is wel belangrijk om te onthouden dat elke hond anders is en dat het apparaat wellicht niet voor alle honden werkt. Het kan helpen om het apparaat te testen voordat je het koopt. Het is ook belangrijk om te onthouden dat het apparaat het beste werkt als het wordt gebruikt in combinatie met andere trainingstechnieken.

Hoe werkt een anti blaf apparaat?

Een anti blaf apparaat is een apparaat dat helpt om het blaffen van honden te verminderen of te voorkomen. Het werkt op verschillende manieren, afhankelijk van het model. Bijvoorbeeld, sommige geven een ultrasone geluid af of trilling wanneer de hond blaft. Andere spuiten citronella of een andere vloeistof om de hond af te leiden. Sommige herkennen zelfs het blaffen van de hond en geven een stimulus wanneer dit gebeurt. Kortom, het is een handig hulpmiddel om het blaffen van je hond te verminderen en voor meer rust in huis te zorgen.

Was dit artikel behulpzaam?

2 gedachten over “Beste anti-blaf apparaat van 2024”

 1. Karin Hurxkens

  Ik zou graag willen weten of het anti blaf apparaat vd hond ook katten dit geluid kunnen horen. Ik wil mijn hond graag trainen maar heb ook een kat die snel angstig is.

  1. Jorian Jumelet

   Beste Karin,

   Katten kunnen inderdaad ook het geluid horen. Mocht je het product kopen dan raad ik je aan om het echt alleen op de trainingsmodus te zetten.
   Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

   Met vriendelijke groet,

   Jorian

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen