Gratis verzending vanaf €30,- | Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis | 14 Dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf €30,-
Op werkdagen vóór 15:00 besteld, morgen in huis
14 Dagen bedenktijd
0

Algemene voorwaarden

1. Definities

  • Gebruiker: Iedere bezoeker van de website Dierboel.nl.
  • Klant: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die een contractuele relatie aangaat met Dierboel.nl.
  • Producten: Alle goederen en diensten die te koop worden aangeboden op Dierboel.nl.
  • Bestelling: Een order geplaatst door een klant bij DierBoel.nl voor de aankoop van één of meer producten.

2. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, en overeenkomsten gesloten via Dierboel.nl, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

3. Overeenkomsten Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat een bestelling door de klant bij Dierboel.nl is geplaatst en door Dierboel.nl via e-mail is bevestigd.

4. Prijzen en Betalingen Alle prijzen voor de aangeboden goederen en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Betaling dient te geschieden volgens de op de website aangegeven betaalmethoden.

5. Levering en Levertijd Dierboel.nl streeft ernaar bestellingen binnen de op de website aangegeven levertijden te verzenden. Echter, levertijden zijn indicatief en niet gegarandeerd.

6. Retourbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn ongeveer €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – als redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking teruggestuurd worden. Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te verkopen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij een retour.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@dierboel.nl We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

7. Aansprakelijkheid Dierboel.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de klant, aan de zaken van de klant, aan familieleden, aan zaken van familieleden, derden of aan derden zelf.

8. Privacy Dierboel.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Zie onze Privacyverklaring op de website.

9. Klachten en Geschillen

Het kan gebeuren dat dingen niet helemaal lopen zoals je had verwacht. We raden je aan om klachten eerst bij ons te melden door een mail te sturen naar contact@dierboel.nl. Als dat niet tot een oplossing leidt, heb je de mogelijkheid om je geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Verder is het voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als je klacht nog niet ergens anders in behandeling is, kun je je klacht vrij deponeren via het platform van de Europese Unie.

10. Slotbepalingen Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die verband houden met of voortvloeien uit aanbiedingen van Dierboel.nl, of overeenkomsten gesloten met Dierboel.nl, worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

Datum van laatste wijziging: 22-3-24

Winkelwagen